Ben je voor je liefste moeder, favoriete vriend, pasbevallen nichtje of behulpzame buurman op zoek naar een origineel en lekker cadeau? Wel, ook daarmee kan Trizee Privee je helpen.

Alvast enkele ideeën:

  • Geef eens een kookworkshop * creatief met groenten * cadeau. Tijdens de workshop geef ik veel tips over hoe je groenten feestelijk en origineel op tafel tovert. Een leerrijke workshop die we afsluiten met een heerlijk buffet. En wie weet word jij achteraf ook nog wel eens uitgenodigd bij het feestvarken in kwestie om te komen proeven van huisgemaakt lekkers. Alle info over de aankomende kookworkshops via de kookworkshoppagina

  • Met een Donderdag Groentedag cadeaubon maak je iedereen blij. Wie wil er immers niet gewoon op donderdag even aanbellen met potjes en naar huis gaan met vers eten voor thuis. Je kiest zelf het bedrag, ik zorg voor de rest! Meer weten over Donderdag Groentedag? Check de op-het-menu pagina.

  • Met het luxegranola abonnement verwen je jong en oud. Je geeft dan een leuke bewaarpot gevuld met huisgeroosterde luxegranola en een abonnement om die pot nog 3 keer te laten vullen op een moment naar keuze. Het abonnement bestaat in een 4x 250gr versie voor 27€ of 4x 500gr voor 52€.

  • Een kleine attentie? Ik heb altijd originele smaakbokaaltjes op het schap staan voor 7 of 8€. Wat dacht je van huisgemaakte pickles boordevol knapperige groenten, frisse en kruidige kweepeercompote of pittige appel-dadelchutney. Zo lang de voorraad strekt!

Nog iets anders in gedachten? Bel of mail me en dan bekijken we wat mogelijk is!

Ineke_dp_schalen_trizee_privee-17.jpg

Kleurrijk vers eten is altijd leuk om cadeau te geven.