nostalgie

Comment

nostalgie

Ik ga nog eens de allereerste Donderdag Groentedagschotel maken. Alweer bijna 5 jaar geleden. En nog steeds erg populair bij velen onder jullie.

Verder ook nog wat leuke dienstmededelingen. Zo kan je op zondag 1 december de benen onder tafel schuiven op de winterproeverij van Trizee Privee. Dat is een kleurrijke lunch met schalen boordevol lekker vers eten. Maar ook voorproefjes van het eindejaarsafhaalmenu, cadeautips voor de feestdagen, mijn keramiste die langskomt met haar collectie schalen en kommen en een bewegingsworkshop voor het goede doel. Alle info op de website.

Verder zijn er nog enkele plaatsen voor de kookworkshops met herfst- en wintergroenten in november en december. Wees welkom! Ook hier meer info over de workshop en beschikbare data onder de rubriek kookworkshop op de Trizee Privee website.

En voortaan is er naast de catering op maat ook telkens een feestelijk suggestiebuffet voor de maand. Alle info - je raadt het al - op de website onder de rubriek op het menu.

En in afwachting van dat alles kan je hier gewoon op donderdag terecht voor de wekelijkse afhaal!

Donderdag Groentedag * 24 oktober

  • wortel-pompoensoep met sinaas en gember | 7€ per liter

  • ovenpatatjes met rozemarijn, gebakken witloof, geroosterde bieten, knolselder, amandelen en feta | 12€ per persoon

  • haver-rozijnenkoekjes | 5€ per 200gr

  • rabarber-frambozenconfituur met gember | 6€ voor een potje van 410gr

  • huisgemaakte pickles, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 385gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette (laatste potje!) | 8€ voor een potje van 420gr

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder, mosterd. Allergenen hoofdgerecht: selder, noten, lactose. Allergenen koekjes: gluten, ei, lactose. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen notenburgers: noten, sesam, aardnoten, ei. Allergenen gele courgettechutney: mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee.

Graag tot dan!

Comment

bord vol troost

Comment

bord vol troost

Eten klaarmaken is als zorgen. Voor jezelf. En voor elkaar. Vaak omdat er iets te vieren valt. Vriendschap. Nieuw leven. Een mijlpaal.

Maar koken is ook zorgen voor elkaar in moeilijke dagen. Een moment van troost. Wat warmte als t allemaal tegenzit.

Deze week kook ik een bord vol troost. Voor diegenen die t nodig hebben. Maar ook voor de anderen, voor wie hartverwarmend eten gewoon deugd doet.

Donderdag Groentedag | 17 oktober

  • fijne groentesoep met veel groenten en verse kruiden | 7€ per liter

  • oranje lasagne met pompoen, wortel, knolselder, pastinaak, venkel, tijm, peterselie, philadelphia en pecorino | 12€ per persoon

  • peer-kokosgebak | 3€ per stuk

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • rabarber-frambozenconfituur met gember | 6€ voor een potje van 410gr

  • huisgemaakte pickles, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen lasagne: gluten, lactose, ei, mosterd, selder. Allergenen gebak: gluten, lactose, ei. Allergenen notenburgers: noten, sesam, aardnoten, ei. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen gele courgettechutney: mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee.

Graag tot dan.

Comment

noten

Comment

noten

Herfstgroenten lenen zich heel goed om op te smukken met geroosterde noten en pitten. Dat ga ik dus deze week doen met het eenpansgerecht. Maar ook in het dessert kruipen er noten. En je kan net als elke week mijn huisgemaakte notenburgers bestellen. In het normaal formaat. Al maak ik ze in mijn cateringopdrachten ook al wel eens in een klein formaat. Dat eet zo gezellig.

Donderdag Groentedag * 10 oktober

  • geroosterde courgettesoep | 7€ per liter

  • eenpansgerecht met quinoa, boerenkool, savooi, rapen, knolselder, courgette, geroosterde pitjes en noten, rozijnen en halloumi, geserveerd met spinaziepesto | 12€ per persoon

  • kardemompeertjes met amandelcrumble | 3.5€ per portie

  • verse notenburgers, gluten- en lactosevrij | 2.4€ per stuk

  • huisgemaakte pickles, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen eenpansgerecht: noten, selder, lactose. Allergenen dessert: noten, lactose, gluten. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten, aardnoten. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen gele courgettechutney: mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee.

Graag tot dan.

Comment

ovenschoteltijd

Comment

ovenschoteltijd

Ovenschoteltijd. Zeker en vast! Met herfstgroenten. Mmmm, lekker! Kom maar af, zou ik zeggen. Allee ja, eerst even bestellen natuurlijk zodat ik weet hoeveel ik mag maken.

Donderdag Groentedag * 3 oktober

  • preisoep met bonenkruid | 7€ per liter

  • ovenschotel met geroosterde patatjes, wortel, knolselder en witloof met amandelen, rozemarijn en kappertjes-dressing, geserveerd met een frisse linzensalade met selder, limoen, feta en groene kruiden | 12€ per persoon

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • rabarber-frambozenconfituur met gember | 6€ voor een potje van 410gr

  • huisgemaakte pickles, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd, selder. Allergenen hoofdgerecht: selder, geiten- en schapenmelk. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten, aardnoten. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen gele courgettechutney: mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee.

Graag tot dan!

Liesbeth

Comment

nog een keer vakantiesfeer

Comment

nog een keer vakantiesfeer

Mag ik nog een keer de vakantiesfeer terug in huis halen? Met een groentepaella? Gewoon, omdat het kan. En omdat een klein culinair afscheid van de zomer wel gepast is.

Dan doe ik er meteen ook vurig rode confituur bij van rabarber en frambozen. Vorige week nog in de tuin, deze week properkes in een bokaaltje.

En daarna is het echt welkom herfst! Dat het weer een blij weerzien wordt met pompoen, pastinaak, witloof, champignons, knolselder en meer van dat.

Donderdag Groentedag * 26 september

  • geroosterde bloemkoolsoep met kervel | 7€ per liter

  • groentepaella met echte Spaanse rijst en heel veel groenten | 12€ per persoon

  • rabarber-frambozenconfituur met gember | 6€ voor een potje van 410gr

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • huisgemaakte pickles, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd. Allergenen notenburgers: sesam, noten, aardnoten, ei. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen gele courgettechutney: mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee.

Graag tot dan!

Liesbeth

Comment

rode biet met druiven

Comment

rode biet met druiven

De nazomer zit vol kleur en dat zal je geweten hebben! Deze week rooster ik bietjes in de oven en maak ik er een salade met druiven mee. Recht uit de serre van mijn ouders. Daar komen nog huisgemaakte notenburgerkes bij en een rijkelijke quinoasalade! En voor diegenen voor wie dat belangrijk is, de volledige dagschotel is gluten- en lactosevrij.

Verder ook soep & artisjok-cashewtapenade met bieslook voor op de boterham of bij het aperitief. Ben je trouwens geïnteresseerd om zelf smaakvolle soepen te leren maken en dips & tapenades voor op de boterham dan kan je je nog inschrijven voor de kookworkshops op 28 of 29 september. Ik deel graag al mijn tips en truukskes waarna we samen aan het koken slaan. De focus ligt vooral op afsmaken en combineren. We proeven dus regelmatig samen om het effect van zoute en zure smaakmakers en verse kruiden te leren kennen. En nadien schuiven we aan aan tafel voor een gezellige huisgemaakte lunch! Tijd en zin om mee te komen koken? Niet twijfelen, gewoon doen! Alle info via de website. Inschrijven vooraf is noodzakelijk!

Donderdag Groentedag * 19 september

  • fijne groentesoep | 7€ per liter

  • salade van geroosterde biet met druiven, rijkelijk gevulde quinoasalade en huisgemaakte notenburgerkes | 12€ per persoon

  • artisjok-cashewtapenade | 4.5€ per 200gr

  • verse notenburgers, gluten- en lactosevrij | 2.4€ per stuk van 90gr

  • versgebakken wafeltjes | 5.5€ per 250gr

  • huisgemaakte pickles, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen hoofdgerecht: selder, ei, sesam, noten, aardnoten). Allergenen artisjok-cashewtapenade: noten. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten, aardnoten). Allergenen wafeltjes: ei, gluten, lactose. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen gele courgettechuteny: mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u door te mailen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee om alles mee naar huis te nemen.

Tot donderdag!

Liesbeth

Comment

zondag salades voor bij de bbq

Comment

zondag salades voor bij de bbq

Ohhh, de nazomer is volop in het land. Dus laten we eens zot doen en zondag een afhaal voor bbq-salades organiseren. Ik maak 4 lekkere salades, jullie nemen schalen of kommen mee. Dan is het gewoon een kwestie van vrienden en familie uit te nodigen thuis en op tijd de bbq aan te steken. Is dat geen heerlijk nazomerplan?

Zondag 15 september * bbq salades

  • salade van tomaat, geroosterde paprika, courgette, olijven en basilicum

  • salade van handgerolde volkorencouscous met geroosterde broccoli en bonenkruid

  • frisse salade van selder, komkommer, appel, limoen en groene kruiden

  • kruidig geroosterde wortelen met citroen-honingdressing en platte peterselie

(Allergenen couscous: gluten. Allergenen seldersalade: selder.)

Het saladebuffet kost 12€ pp, bestellen kan tot vrijdagavond 20u. Afhalen zondag tussen 12u en 14u. Laat dat weekend maar komen!

Comment

uitbundige courgette

Comment

uitbundige courgette

Courgette. Wie een moestuin heeft of graag kookt en vrienden en familie met moestuinen heeft, zal het beamen. Ze zijn onstuimig en uitbundig! Ineens zijn ze daar in groten getale. En als je niet oplet, worden ze in de loop van de nacht kolossaal. Zo komt het dus dat ik al eens wat courgettes krijg. Zoals deze week van mijn ouders en van Wilfried. En die steek ik met plezier in de oven. Met wat verse kruiden, look, olie en provençaalse kruiden. En daarna gaan ze in de soep en in de tomatensaus voor de lasagne!

Verder gaat de rabarber die ik deze zomer oogstte en inmaakte in rabarbercarreekes. En er is ook frisse eiersalade met groene kruiden voor op de boterham, granola, chutneys, pickles (ik heb dit weekend een nieuwe voorraad gemaakt want de potjes gaan snel de deur uit!) en notenburgers.

Tot slot nog wat promotie voor mijn evenementen dit najaar. Zo verplaatste ik de kookworkshop herfst- en wintergroenten van oktober naar zaterdag 26 oktober van 16u - 20u (ipv zondagmiddag 27 oktober). En er komt een winterproeverij van Trizee Privee op zondag 1 december. Meer nieuws hierover binnenkort, maar zo kan je alvast die (na-)middag blokkeren in je agenda. Jiehaa!

Maar eerst dus die courgettes.

Donderdag Groentedag * 12 september

  • soep van geroosterde courgette met bonenkruid | 7€ per liter

  • zomerlasagne met tomatensaus met veel groenten, ricotta en pecorino | 12€ per persoon

  • rabarbercarreekes | 3€ per stuk

  • eiersalade met bio-eitjes, veel groene kruiden, kappers en augurkjes | 4.5€ per 200gr

  • notenburgers, gluten- en lactosevrij | 2.4€ per stuk

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen lasagne: gluten, ei, lactose, selder. Allergenen rabarbercarreekes: gluten. Allergenen eiersalade: ei. Allergenen notenburgers: sesam, noten, ei. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen gele courgettechutney: mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u door te mailen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes en ovenschaal mee om alles mee naar huis te nemen.

Comment

hartige taart

Comment

hartige taart

Zullen we eens een hartige plaattaart op het menu zetten? Feestelijk, vrolijk en fotogeniek. Zoals ook blijkt uit de heerlijke foto’s die mijn huisfotografe Ineke op een zalige lentedag kwam nemen. Verder nog een heerlijk rijtje lekkers om te bestellen.

Zin om zelf ook met nieuwe ideeën aan de slag te gaan in de keuken? De kookworkshops voor dit najaar kunnen rekenen op heel wat enthousiasme. Reserveer dus op tijd je plaatsje want er zijn al een paar data (bijna) volzet.

Tot dan kan je je eten gewoon afhalen hier natuurlijk!

Donderdag Groentedag * 5 september

  • tomatensoep met bieslook en lavas | 7€ per liter

  • frisse plaattaart met philadelphia met groene kruiden en geroosterde courgette, geserveerd met een salade van tomaatjes, geroosterde paprika, boontjes, broccoli, geroosterde venkel & olijven | 12€ per persoon

  • hummus met curry en citroen | 4.5€ per 200gr

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

(Allergenen soep: selder. Allergenen plaattaart: gluten, lactose, ei. Allergenen hummus: sesam. Allergenen notenburgers: ei, noten, sesam. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen courgettechutney: mosterd.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u door een mail te sturen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee om alles naar huis te nemen!

Comment

hier zijn we weer!

Comment

hier zijn we weer!

Hier zijn we weer! En we vliegen er meteen in. Een frisse gazpacho, tajine boordevol groenten, verse notenburgers, huisgeroosterde luxegranola en ook de pickles zijn terug in voorraad. Ik heb deze zomer ook wat nieuwe smaakbokaaltjes gemaakt. Zo kan je pittige rabarberchutney bestellen, lekker op een stuk geroosterd brood met geitenkaas of kip. En er is zoete chutney van gele courgette, een verrassende smaakmaker bij de bbq of je eigen burger.

Tot slot maak ik ook frisse wortel-fetadip voor op de boterham. Over dips gesproken, in september geef ik 2 workshops soep en huisgemaakt broodbeleg, tapenades en dips. Alle info vind je op de website. Inschrijven kan door me te mailen. De plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang. In oktober en november kan je de workshop herfst- en wintergroenten volgen. Ook interessant voor diegenen die hem vorig jaar reeds volgden want het wordt een nieuwe versie dus andere gerechten en ideeën.

Voila, Donderdag Groentedag is weer vertrokken voor een nieuw seizoen!

Donderdag Groentedag * 29 september

  • gazpacho van komkommer, appel, yoghurt & limoen | 3€ pp

  • wortel-fetadip | 5€ per 200gr

  • tajine met patatjes, gele courgette, venkel, spitskool, wortel, citroen, kappers en cashewnoten | 12€ pp

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

(Allergenen soep: lactose. Allergenen wortel-fetadip: lactose (geiten- en schapenmelk). Allergenen tajine: noten. Allergenen notenburgers: noten, sesam, ei. Allergenen granola: noten, sesam, gluten. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen gele courgettechutney: mosterd.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u door een mail te sturen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee om alles naar huis te nemen!

Comment

hoera!

Comment

hoera!

Trizee Privee wordt deze week 5 jaar. Hoera! Dat is dus al een handvol. Handen die al heel hard hebben gewerkt om te staan waar ik nu sta. Dankjulliewel allemaal om te proeven en blijven proeven van alles wat ik op tafel zet!

Zo in het midden van de zomer hou ik de nieuwtjes van het moment kort en krachtig! De kookworkshops voor het najaar zijn gepland! Inschrijven kan dus ook vanaf nu. Alle info via de website.

En ik heb ondertussen ook nieuwe pickles en potjes confituur met rabarber, citroenmelisse en rozemarijn uit de tuin in de kast staan. Geef een seintje als je graag passeert voor een nieuwe voorraad.

Van 3 tot 14 augustus neem ik vakantie. Voor etentjes allerhande kan je me steeds contacteren. De wekelijkse afhaal op Donderdag Groentedag start terug op 29 augustus. Maak er nog een fijne zomer van!

Liesbeth

Comment

doe maar iets fris

Comment

doe maar iets fris

Doe maar iets fris! Het zal nog niet. Voor ik Donderdag Groentedag even op vakantie stuur, zorg ik nog voor de nodige verfrissing tijdens tropische dagen. Wat dacht je van gazpacho en een frisse noedelsalade met knapperige groenten. Deze laatste bleek het succesnummer te zijn van de kookworkshop zomersalades. Nu kunnen jullie hem dus ook proeven.

En het is niet omdat de donderdagse afhaal er even tussenuit gaat, dat ik zelf niet verder blijf koken. Je kan me dus blijven contacteren voor catering op maat en bbq-salades vanaf 10 personen. Ook de luxegranola (vanaf 1 kg, verschillende variaties mogelijk) en verse notenburgers (vanaf 10 stuks) maak ik op verzoek tijdens de vakantie. Als je me een week op voorhand hierover mailt, kunnen we een geschikt moment voor afhaal afspreken.

En ga ik dan zelf geen vakantie nemen? Toch wel! Van 3 tot 18 augustus ben ik onbereikbaar!

Donderdag Groentedag is er terug vanaf 29 augustus.

Donderdag Groentedag 27 juni

  • frisse gazpacho | 3€ pp

  • rijstnoedelsalade met boontjes, broccoli, komkommer, selder, pinda’s, sesam en groene kruiden | 11€ pp

  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (veenbessen, rozijnen, dadels, kokos, cashewnoten, pecannoten, walnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allegenen noedelsalade: selder, pinda, sesam, sojasaus (deze bevat ook gluten). Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

in juli en augustus * op bestelling

  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk | minimum 10 stuks te bestellen

  • huisgeroosterde granola | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie | minimum 1 kg te bestellen, kan wel in verschillende variaties afgewerkt worden

  • bbq-salades, een buffet van 4 luxesalades | 12€ pp | vanaf 10 personen

  • catering op maat

Comment