stoemp

Comment

stoemp

Na een paar heel drukke kookweken schakel ik deze week even terug over op normaal ritme. En dat zal deugd doen! Meteen ook de ideale gelegenheid om wat energie op te doen voor ik de decemberperiode induik. Je mag je een van de volgende dagen trouwens verwachten aan winternieuws vol cadeautips en inspiratie voor feestmaaltijden. Hou dus de website, je mailbox en/of facebook in het oog.

Ga je zelf graag aan de slag met groenten, schrijf je dan zeker in voor een van de volgende kookworkshops creatief met wintergroenten. De eerstvolgende vindt plaats op zaterdag 1 december. Daar geef ik ook heel wat tips voor feestelijke groenten! Altijd handig als december voor de deur staat. Meer info onder de rubriek kookworkshop op deze site. Inschrijven vooraf is noodzakelijk. Het aantal plaatsen is beperkt tot 8.

Maar natuurlijk kan er in afwachting daarvan ook gegeten en afgehaald worden. Zoals aanstaande donderdag. Benieuwd of het menu in de smaak valt!

Donderdag Groentedag * 22 november

  • fijne groentesoep | 6€ per liter

  • stoemp met savooi, prei, knolselder en groene kruiden, geserveerd met gebakken witloof met pecannoten en geroosterde pitten en huisgemaakte appelmoes | 11€ per persoon

  • kruidig gepocheerde peren, geserveerd met amandelcrumble | 3€ per persoon

  • pickles van het huis boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • kweepeercompote, fris en kruidig | 7€ voor een potje van 360gr

  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)

  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, rozijnen, dadels, geroosterde kokosschilfers, veenbessen, pecannoten, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen stoemp: lactose, selder, noten, mosterd. Allergenen dessert: noten, gluten, lactose. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen notenburgers: sesam, noten, ei. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u.

Tot donderdag!

Liesbeth

Comment

stoofpotje met herfstsla

Comment

stoofpotje met herfstsla

Deze week hou ik mijn post kort en krachtig: stoofpotje met herfstsla. Vandaag uitgetest en op veel enthousiasme onthaald door mijn gasten. Ook de afhaal zal aanstaande donderdag kort en krachtig zijn. Uitzonderlijk van 16u30 tot 18u. Wees welkom!

Donderdag Groentedag 8 november

  • preisoep met dragon | 6€ per liter

  • stoofpotje met bieten, wortel, champignons en kweepeer, geserveerd met een herfstsla van rode kool, clementines, linzen, croutons, buffelmozarella en sesamdressing | 11€ per persoon

  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk

  • pickles van het huis | 8€ voor een potje van 360gr

  • kweepeercompote, fris en kruidig | 7€ voor een potje van 360gr

  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, geroosterde kokosschilfers, veenbessen, rozijnen, pecannoten, hazelnoten, cashewnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd, selder. Allergenen hoofdgerecht: lactose, gluten, sesam. Allergenen notenburger: ei, sesam, noten. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen granola: gluten, sesam, noten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag uitzonderlijk tussen 16u30 en 18u. Vergeet je potjes niet!

Comment

hartverwarmend eten

Comment

hartverwarmend eten

1 november. Dat vraagt om hartverwarmend eten. Toch geen hartige pannenkoeken zoals eerst aangekondigd, maar wel lasagne, stevige soep en versgebakken wafeltjes. Hmmmm.

Omdat het geen typische donderdag is, zijn ook de afhaaluren anders. Van 11u30 tot 13u30 kan je bij mij terecht.

Donderdag Groentedag * 1 november

  • wortelsoep met kokosmelk | 6€ per liter

  • lasagne met prei, venkel, spinazie, knolselder, dragon, ricotta en pecorino | 11€ per persoon

  • versgebakken wafeltjes | 5€ per 250gr

  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk

  • huisgemaakte pickels, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • kweepeercompote, fris en kruidig | 7€ voor een potje van 360gr

  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (geroosterde kokosschilfers, veenbessen, rozijnen, pecannoten, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder, mosterd. Allergenen lasagne: gluten, lactose, ei, selder, mosterd. Allergenen wafeltjes: ei, gluten, lactose. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten. Allergenen pickels: selder, mosterd. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 11u30 en 13u30! Breng potjes en ovenschaal mee.

Tot donderdag.

Comment

herfst op zijn best

Comment

herfst op zijn best

De herfst is nu wel echt ingetreden. En dus start ik eerst met wat herfstnieuws.

  • Op zaterdag 10 november organiseer ik een kookworkshop * creatief met groenten *. Alle info hier op de website onder de gelijknamige rubriek. De inschrijvingen zijn gestart, dus reserveer op tijd je plekje als je er bij wilt zijn. Er is plaats voor 8 enthousiastelingen.

  • Op donderdag 1 november is er ook afhaal, weliswaar van 11u - 13u. Ik zorg voor hartverwarmend eten in de vorm van hartige pannenkoeken met verschillende soorten groentevullingen waaruit je kan kiezen. Dat is nostalgie in de hoogste graad en dus uitermate geschikte voor een 1ste november. Het menu volgt nog via de wekelijkse nieuwsbrief en op facebook, maar zo weet je er al van.

Tot zo ver het buitengewone herfstnieuws. Terug over naar de orde van de dag. Het menu van aanstaande donderdag met het beste van de herfst op je bord.

Ok, als ik herfst zeg, dan zeg ik ook taart. En dan bedoel ik niet zo van die overgedecoreerde taarten in alle mogelijke kleuren zoals je ze ziet op het betere bakprogramma. Niks op tegen, maar niet mijn ding. Ik denk dan eerder aan bijvoorbeeld walnoot-dadelgebak. Taart met een beet aan!

Maar herfst is ook witloof, zoals in witloofsoep. En warme kleuren, zoals geroosterde wortelen en pastinaak met citroen-honing-kapperdressing. En ja ook champignons. Zoals couscous met gebakken champignons, linzen, knolselder en cashewnoten. Om maar te zeggen dat het aanstaande donderdag echt herfst op zijn best is.

Donderdag Groentedag * 25 oktober

  • witloofsoep | 6€ per liter

  • geroosterde wortelen en pastinaak met citroen-kapper-honingdressing en handgerolde couscous met gebakken champignons, linzen, knolselder en cashewnoten | 11€ per persoon

  • walnoot-dadelgebak | 3.5€ per stuk

  • pickles van het huis boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • kweepeercompote, fris en kruidig | 7€ voor een potje van 360gr

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, gedroogde veenbessen, geroosterde kokosschilfers, dadels, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd, selder. Allergenen hoofdgerecht: mosterd, gluten, selder, noten. Allergenen gebak: gluten, ei, lactose. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen notenburger: ei, sesam, noten. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng potjes mee om alles naar huis te nemen.

Comment

Ken je klassiekers

Comment

Ken je klassiekers

Ken je klassiekers. Al valt dat bij de Trizee Privee klassiekers met een korrel zout te nemen. Ik ga nog eens voor de allereerste Donderdag Groentedag schotel. Maar ook de fijne groentesoep, appel-kokosgebak, pickles, kweepeercompote, granola en notenburgers horen ondertussen thuis in mijn klassieke lijstje. Zo zie je maar, klassiek is een ruim begrip.

Donderdag Groentedag * 18 oktober

  • fijne groentesoep | 6€ per liter

  • ovenschotel van geroosterde biet, gebakken witloof en knolselder met appel, amandelen en zonnebloempitten, geserveerd met ovenpatatjes met rozemarijn | 11€ per persoon

  • appel-kokosgebak | 3€ per stuk

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • kweepeercompote, fris en kruidig | 7€ voor een potje van 360gr

  • pickles boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (geroosterde kokosschilfers, rozijnen, zachte veenbessen, hazelnoten, pecannoten, cashewnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen ovenschotel: noten. Allergenen gebak: ei, gluten, lactose. Allergenen notenburger: ei, sesam, noten. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Vergeet geen potjes mee te nemen.

Tot donderdag!

Comment

oranje lasagne

Comment

oranje lasagne

Jaja, de oranje lasagne staat nog eens op het menu. Dat is dus lasagne met laagjes pompoen, pastinaak, wortel en knolselder. Heerlijk herfstig. En een van jullie favorieten.

Verder verwerk ik de laatste geroosterde courgetten in een prei-courgettesoep. En omdat de kweepeercarreekes in de smaak vielen afgelopen week maak ik ze donderdag opnieuw. Lekker fris en kruidig. Voor al diegenen die ze gemist hebben. Of ze gewoon nog eens willen eten. Het is het seizoen he!

Donderdag Groentedag * 11 oktober

  • prei-courgettesoep | 6€ per liter

  • oranje lasagne (pompoen-pastinaak-wortel-knolselder- ricotta) | 11€ per persoon

  • kweepeercarreekes, fris en kruidig | 3€ per stuk

  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk

  • kweepeercompote, ja die van de kweepeercarreekes | 7€ voor een potje van 360gr

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (geroosterde kokosschilfers, gedroogde veenbessen, rozijnen, dadels, pecannoten, hazelnoten, cashewnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen lasagne: gluten, lactose, ei, mosterd. Allergenen kweepeercarreekes: ei, gluten, lactose. Allergenen notenburgers: ei, noten, sesam. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Neem een ovenschaal mee voor de lasagne en potjes voor al de rest.

Tot donderdag!

Liesbeth

Comment

stoemp!

Comment

stoemp!

De seizoenen zijn gewisseld en dat gaat gewoontegetrouw gepaard met een komen en gaan van groenten. En bereidingen. Zo heb ik het stoempseizoen officieel voor geopend verklaard. Nu de avonden kouder worden, is zo’n bord met een stevige schep stoemp vol seizoensgroenten een kleine verwennerij. Zeker met een goeie lepel verse pickles erbij.

Ook terug van weggeweest: de kweepeer! Met dank aan de gulle oogst van Ilse. Ik heb een hele lading kweepeercompote ingemaakt en die kan je donderdag proeven in mijn kweepeercarreekes. Ook benieuwd? Gewoon bestellen!

Donderdag Groentedag * 4 oktober

  • pompoen-wortelsoep met sinaas | 6€ per liter

  • stoemp met boerenkool, prei, witloof, knolselder en groene kruiden, geserveerd met een hardgekookt eitje en huisgemaakte pickles | 11€ per persoon

  • kweepeercarree | 3€ per stuk

  • verse notenburger (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • huisgemaakte pickles boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • kweepeercompote met gember, sinaas, citroen en specerijen | 7€ voor een potje van 360gr

  • laatste 2 potjes rabarber-appelconfituur | 6€ voor een potje van 370gr

  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (gedroogde veenbessen, geroosterde kokosschilfers, rozijnen, pure chocolade, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd. Allergenen stoemp: lactose, ei, mosterd, selder. Allergenen kweepeercarree: ei, gluten, lactose. Allergenen notenburger: ei, sesam, noten. Allergenen granola: sesam, noten, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Benieuwd welke potjes jullie deze week uit de kast halen om alles mee naar huis te nemen.

Tot donderdag!

Liesbeth

Comment

druiven

Comment

druiven

Wie zegt dat Overijse de druivenstreek is, is duidelijk dit jaar nog niet in het serreke van mijn papa geweest. Ik sta sinds een week of 3 op een dagelijks menu van druiven s ochtends, s middags en s avonds. Dus ik dacht dat druiven op donderdag ook wel een goed idee waren. In een herfstsalade, samen met rode biet (die staan dan weer te pronken in volle grond naast de serre) en wat groene kruiden uit mijnen hof erbij. Nu er vanaf woensdag terug mooi weer wordt aangekondigd, laat ik mijn oorspronkelijk plan van herfststoemp gewoon nog een weekske rusten.

Verder heb ik afgelopen week ook alle rabarber uit mijn tuin geoogst om er confituur van te maken. Met appels uit een naburige boomgaard. Er zijn al wat potjes weg, maar snelle beslissers kunnen er ook nog eentje aan de haak slaan. Op is op!

Donderdag Groentedag * 27 september

  • wortelsoep met gember | 6€ per liter

  • rijkelijke salade van handgerolde volkorencouscous, linzen, selder, komkommer, radijzen en feta, geserveerd met een herfstsalade van bieten, druiven, pecannoten en groene kruiden | 11€ per persoon

  • kruidig gepocheerde peren, geserveerd met Griekse yoghurt met honing | 3€ per persoon

  • rabarber-appelconfituur | 6€ voor een potje van 370gr

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 370gr

  • verse notenburger | 2.4€ per stuk van +/- 90gr

  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (geroosterde kokosschilfers, pure chocolade, rozijnen, gedroogde veenbessen, pecannoten, hazelnoten, cashewnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd. Allergenen hoofdgerecht: gluten, noten, geiten- en schapenlactose. Allergenen dessert: lactose. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen notenburger: ei, sesam, noten. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u met je meest praktische of schone potjes om alles naar huis te nemen.

Tot donderdag!

Liesbeth

Comment

kruiden a volonte

Comment

kruiden a volonte

Na mijn verhuis ben ik een kruidentuin begonnen. Vlak naast de keuken. Nu blijkt dat daar een geweldig goed klimaat te zijn want al de hele zomer pluk ik verse kruiden a volonte. Deze week laat ik me ook nog eens gaan voor de afhaal. Kom dat proeven! Ze zitten in de soep, in de polentakoekjes, de pesto en in de huisgebrouwen limonade die ik met de aangekondigde nazomer op het menu zet.

Donderdag Groentedag * 20 september

  • fijne groentesoep met verse kruiden | 6€ per liter

  • polentakoekjes geserveerd met basilicum-zonnebloempittenpesto en een ovenschotel met tomaat, venkel, snijbiet, courgette en groene olijven | 11€ per persoon

  • versgebakken wafeltjes | 5€ per 250gr

  • verfrissende limonade van citroenmelisse, munt, gember, limoen en citroen | 6€ per liter

  • pickles van het huis boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)

  • huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (geroosterde kokosschilfers, veenbessen, rozijnen, dadels, pure chocolade, pecannoten, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ per 250gr voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen hoofdgerecht: lactose, pesto kan sporen van noten bevatten. Allergenen wafeltjes: ei, gluten, lactose. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen notenburgers: ei, noten, sesam. Allergenen granola: sesam, noten, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Voor het hoofdgerecht neem je een potje mee voor de polentakoekjes, eentje voor de pesto en een schaal voor de groenten. Vergeet ook geen lege fles of potje mee te nemen als je de limonade bestelt.

Tot donderdag!

Comment

Bietjes

Comment

Bietjes

De nazomer is een heerlijk seizoen. Al was het maar omdat het voor warme kleuren op het bord zorgt. Zoals deze week. Met geroosterde wortelen en bietjes. De bietjes in de tuin van mijn ouders roepen om geoogst te worden. Dat doe ik dus met plezier. Daar serveer ik allemaal andere lekkere dingen bij dus neem zeker voldoende potjes mee!

Opgelet ook. De afhaal start donderdag uitzonderlijk iets later dan jullie gewend zijn, nl om 16u15. 

Donderdag Groentedag * 13 september

  • broccolisoep met bonenkruid | 6€ per liter
  • geroosterde wortelen en bietjes met citroen-honingdressing, geserveerd met ovenpatatjes met rozemarijn, huisgemaakte notenburger, frisse courgettesla met griekse yoghurt en munt | 11€ per persoon
  • chocoladebrownies met dadel | 2€ per stuk
  • huisgemaakte pickles boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr
  • luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (gedroogde veenbessen, rozijnen, dadels, geroosterde kokosschilfers, pure chocolade, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ per 250gr glutenvrije granola

(Allergenen hoofdgerecht: noten, sesam, ei, lactose. Allergenen brownies: ei, lactose, gluten. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u15 en 19u. Breng voldoende potjes mee (voor het hoofdgerecht is dat een ovenschaal voor wortelen, bietjes & patatjes, potje voor notenburger en eentje voor courgettesla).

Tot donderdag!

Comment

koelkastrestjes

Comment

koelkastrestjes

Er zijn zo van die dagen dat al je ijskastrestjes een geweldige combo blijken te zijn. Onlangs had ik zo'n dag. En dan bouw ik daar graag op verder om er nog iets beter van te maken. Dat proeven jullie donderdag. Dan zet ik immers mijn geïmproviseerd gerecht met quinoa, pesto, geroosterde paprika en manouri op het menu en voeg ik er nog een paar extra ingrediënten aan toe. Zowel lauw als koud lekker. Niemand die zal weten dat dit ooit ontstaan is uit bijeengegooide ijskastrestjes.

Verder maak ik tomatensoep met selder en wortel en bak ik appel-kokosgebak. En uiteraard zijn er nog de huisgemaakte pickles, notenburgers en granola. Om maar te zeggen dat je niet zal moeten verhongeren in september!

Donderdag Groentedag * 6 september  

  • tomatensoep met wortel en selder | 6€ per liter
  • quinoa met basilicum-cashewpesto, geroosterde paprika, broccoli, courgette, manouri (schapenkaas) en geroosterde pitjes | 11€ per persoon
  • appel-kokosgebak | 3€ per stuk
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • pickles van het huis | 8€ voor een potje van 360gr
  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (veenbessen, dadels, rozijnen, pure chocolade, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen hoofdgerecht: noten, schapenmelk, quinoa kan sporen van gluten bevatten. Allergenen gebak: ei, lactose, gluten. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng potjes mee om alles naar huis te nemen.

Comment

dat ik er klaar voor ben

Comment

dat ik er klaar voor ben

Ohhhh, die vakantie! Dat ik er zo hard naar uit had gekeken om eindelijk nog eens tijd te hebben. Voor dingen en mensen die er toe doen. Om ongegeneerd niks te doen. Of juist heel intens te dansen. Om s nachts toch maar in de tent in een slaapzak te kruipen na alweer een hete dag. Om te aperitieven. Om gewoon, vanalles.

Ondertussen ben ik alweer 2 weken in de kookpotten gedoken terwijl ik de vakantie nog wat laat uitlopen. Tijd dus ook om jullie terug te voorzien van wekelijks groen, geel, rood, krokant, kruidig, smeuiig of juist lekker fris eten. Het Donderdag Groentedag seizoen is dus terug gestart! Het is te zeggen, ik kook donderdag voor jullie. 30 augustus sla ik over want dan volg ik een workshop en dan vanaf 6 september opnieuw wekelijks op post. 

We vliegen erin met zomerlasagne met tomatensaus en veel seizoensgroenten. En soep. En zoet. En granola. En notenburgers. Maar ook met een verse lading zomerpickles! Ik heb mijn glazen potjes immers nog eens bovengehaald en gepickled zoals nooit tevoren. Verwacht je dus aan potjes stampvol bloemkool, venkel, wortel, selder, komkommer, augurkjes en zilveruitjes in een knalgeel sausje. Kom dat proeven!

Donderdag Groentedag * 23 augustus

  • courgettesoep met bonenkruid | 6€ per liter
  • zomerlasagne met tomatensaus en veel zomergroenten, ricotta en parmezaan | 11€ per persoon
  • zomerpickles | 8€ voor een potje van 360gr
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk
  • huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, kokosschilfers, gedroogde veenbessen, dadels, pure chocolade, pecannoten, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie
  • haver-rozijnenkoekjes | 5€ per 200gr

(Allergenen lasagne: gluten, ei, lactose, selder. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten, aardnoten. Allergenen granola: gluten, noten, sesam. Allergenen koekjes: gluten, ei, lactose.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng een ovenschaal en potjes mee om alles naar huis te nemen!

Ik heb er zin in! Jullie hopelijk ook.

Comment