Toen ik enkele maanden geleden op culinaire ontdekking naar Californië trok, viel er niet te ontsnappen aan boerenkool. En nu het hier volop oogsttijd is van deze vergeten groente, zet ik hem graag op het menu.

Meer weten over de culinaire ontdekkingen in Californië? Je leest het in mijn culinair roadtripverslag. Proeven kan donderdag.

Donderdag Groentendag * 22 oktober

  • groentesoep boordevol stukjes seizoensgroenten | 5.5€ per liter
  • gebakken aardappeltjes met broccolipesto, boerenkool, rozijnen, knolselder en halloumikaas | 9.5€ per persoon
  • decadente chocoladebrownie met dadel | 3€ per stuk
  • en uiteraard ook luxegranola boordevol noten, pitten, chocolade & gedroogde vijgen | 6€ per 250gr

(Allergenen soep: selder. Allergenen groenteschotel: lactose, mosterd, noten (cashew). Allergenen brownie: lactose, eieren, gluten. Allergenen granola: noten, sesam.)

Bestel voor dinsdag 20u via liesbeth@trizeeprivee.be en neem donderdag potjes mee wanneer je je portie komt afhalen tussen 15u30 en 19u30. Tot dan! 

Comment