Deze week doen we eens zot op * donderdag groentendag * en is er naast de dagschotel ook soep en dessert. Een waar 3-gangen menu dus. Of je houdt soep en dessert als lunch voor de volgende dag. Alles kan. En bovendien 100% geschikt voor Dagen Zonder Vlees!

Donderdag Groentendag | 26 februari

* witloofsoep (5€ per liter)

* savooi-prei-geitenkaas quiche met linzenslaatje en knolseldersla met walnoot en granaatappel (9€ per persoon)

* dadelgebak (2.5€ per stuk)

Verder de ondertussen gekende formule, oftewel bestellen tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u en 19u30. En het is leuk en makkelijk als je zelf potjes meeneemt, al kan ik dat ook voorzien.

Bestellen doe je door te mailen naar liesbeth@trizeeprivee.be. 

(Allergenen soep: selderij, mosterd. Allergenen dagschotel: gluten, eieren, lactose, noten. Allergenen dessert: gluten, eieren, lactose.)

Comment