Donderdag Groentendag is terug van weggeweest. Na 3 heerlijke weken in Californië ben ik terug vol nieuwe ideeën en inspiratie. En die heerlijke weken mag je letterlijk nemen want het heeft gesmaakt! Binnenkort een uitgebreide blog met wat Californië culinair te bieden heeft. 

Deze week krijgen jullie een proevertje, letterlijk. Je mag je dus verwachten aan een Donderdag Groentendag California style! En dat is vooral een mix van keukens, Mexico por favor en menu's en supermarkten die bulken van "low fat, organic, superfoods en gluten free". 

Dank ook aan de Big Sur voor de gepaste achtergrond. Ideaal voor een proeverijtje organic strawberries van de local farmer.

Donderdag Groentendag * 9 april * California Style

  • pico de gallo oftewel Mexicaanse dip, heerlijk bij tortillachips als aperitief (en dus ideaal voor het aankomende zomerweer) | 5€ per 200 gr
  • potato wedges (aardappelpartjes uit de oven), broccoli salade met feta en gojibessen & frisse koolsla met radijsjes, yoghurt en verse groene kruiden | 9.5€ pp
  • super havermout-rozijnen cookie | 2€ per stuk

(Allergenen pico de gallo: geen. Allergenen hoofdgerecht: lactose, mosterd. Allergenen cookie: gluten, lactose, eieren.)

Verder blijft de formule als vanouds. Bestellen kan via liesbeth@trizeeprivee.be tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u30 in Berchem. Graag potjes meenemen, al kan ik er ook voorzien aan 1€ per stuk als dat makkelijker uitkomt.

See you!

 

Comment