Donderdag Groentendag gaat er even tussenuit deze zomer. En dus haal ik aanstaande donderdag nog een keertje alles uit de kast voor ik me klaarmaak voor een nieuw zomers initiatief boordevol creatieve slaatjes * De Saladebar *. Meer daarover binnenkort.

Voor deze voorjaarsafsluiter tover ik onder andere braziliaanse kaasbroodjes op het menu, een van de succesreceptjes van Trizee Privee.

Donderdag Groentendag * 18 juni

  • kruidige wortel-linzensoep | 5.5€ per liter
  • braziliaanse kaasbroodjes met zongedroogde tomaat - helemaal glutenvrij ! - geserveerd met gebakken courgette met pitjes en buffelmozarella, koolrabi-radijsjessla en geroosterde paprika's | 9.5€ per persoon
  • verse fruitsla, afgewerkt met verse kruiden | 3€ per 250 gr (portie voor 1 persoon)

en voor de afsluiter voorzie ik ook wat extraatjes

  • de luxegranola boordevol noten, pitten, chocolade en rozijnen mag uiteraard niet ontbreken, de ideale gelegenheid om je voorraad nog even aan te vullen want deze granola blijft nog minstens een maand goed | 6€ per 250 gr
  • wortel-feta dip, lekker fris voor op de boterham of met een toastje als aperitief | 3€ per 200 gr

(Allergenen soep: selderij. Allergenen hoofdgerecht: eieren, lactose. Allergenen luxegranola: sesam, noten. Allergenen wortel-fetadip: lactose.) 

Bestellen doe je nog steeds door ten laatste dinsdag 20u een mail te sturen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag met eigen potjes tussen 15u30 en 19u30.

Hou verder ook je mailbox en de Trizee Privee facebookpagina in het oog voor de zomerse initiatieven. Ontvang je nog geen updates via mail, stuur me dan even een mail en dan voeg ik je toe aan mijn adressenbestand. 

Graag tot donderdag!

 

Comment