We ontkennen het in alle toonaarden, maar toch is de zomer zo stilaan voorbij. Gelukkig heeft de tuin van mijn ouders nog wat zomerprei. En die gaat deze week in een quiche. Samen met enkele andere seizoensgroenten die ik nog ga uitkiezen. Profiteer ervan, t zijn de laatste!

Donderdag Groentendag * donderdag 17 september

  • kruidige venkelsoep | 5.5€ per liter
  • quiche met zomergroenten (waaronder dus de bio-zomerprei) & parmezaan, geserveerd met een frisse koolsla met pitjes & walnoot | 9.5€ per persoon
  • peer & pruim gestoofd met kardemom & geserveerd met een amandelcrumblelaagje | 3.5€ per persoon
  • luxegranola boordevol noten, pitten, chocolade & gedroogde abrikozen | 6€ per 250 gr

(Allergenen soep: mosterd, selder. Allergenen quiche: eieren, gluten, lactose, mosterd, noten. Allergenen dessert: noten, gluten, lactose. Allergenen granola: noten.)

Bestellen doe je voor dinsdag 20u via liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u30 met een ovenschaal voor de quiche en een potje voor de sla. 

De volgende 2 weken is er trouwens geen Donderdag Groentendag. Volgende week kan je echter wel proeven van cultuur en Trizee Privee gerechtjes op het Feniks Festival. Hopelijk ook tot dan!

 

Comment