Zullen we eens wat Trizee Privee klassiekers opvoeren? Kruidige wortelsoep of krokante spruitjes bijvoorbeeld. Uiteraard gecombineerd met heel wat lekkers. We sluiten af met een zoet succesrecept, de fameuze appel-kokostaart. En uiteraard is er ook de luxegranola voor bij het ontbijt. Of tussendoor.

Donderdag Groentedag * 21 januari

  • kruidige wortelsoep met komijn & gember | 5.5€ per liter
  • krokant gebakken spruitjes met halloumi, knolselder, raapjes, boerenkool en handgerolde couscous * alles in 1 pot geserveerd | 9.5€ per persoon
  • appel-kokosgebak * een recept dat al jaren meegaat | 3€ per stuk
  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, zaden, pitten en rozijnen | 6€ per 250gr

(Allergenen soep: mosterd, selder. Allergenen dagschotel: gluten, mosterd, lactose, selder. Allergenen gebak: ei, lactose, gluten. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestel dinsdag voor 20u via liesbeth@trizeeprivee.be, haal af donderdag tussen 15u30 en 19u30 in Berchem. Vergeet geen potjes mee te nemen.

Tot donderdag!

Comment