Jaja, het is weer de tijd van de oranje groenten en dus echte herfstkleuren op het bord. Laten we die dan maar meteen omtoveren tot een oranje lasagne, een van jullie favorieten vorig jaar.

Verder heb ik ook mijn glazen bokaaltjes boven gehaald om kweepeercompote met gember in te maken. Deze compote is een pittige smaakmaker bij kaas, kip, lams- en varkenskoteltjes. Zeker eens proberen. Met dank aan Ilse om mensen te kennen met een kweepeerboom!

Donderdag Groentedag * 13 oktober

  • venkelsoep | 5.5€ per liter
  • lasagne met pompoen, wortel, pastinaak, ricotta & parmezaan | 9.5€ per portie
  • peer-amandelgebak | 3€ per stuk
  • verse notenburger | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • kweepeercompote met gember | 8€ voor een potje van +/- 385gr
  • huisgemaakte pickles | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen lasagne: gluten, lactose, ei. Allergenen gebak: noten, ei, gluten, lactose. Allergenen notenburger (gluten- en lactosevrij!): noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam. Allergenen pickles: mosterd, selderij, kan sporen van gluten bevatten.)

Bestel voor dinsdag 20u. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u (afhaal eindigt dus weer iets vroeger). Breng een ovenschaal mee voor de lasagne en potjes voor de rest.

Comment