Hoooo, stoemp. Leuk om te maken. En om te eten. Vooral omdat daar dan allemaal zo van die lekkere smaakmakertjes bij passen. We gaan er dus helemaal voor aankomende donderdag. Met huisgemaakte appelmoes en de laatste bokaaltjes zomerpickles in promotie. En ovengeroosterde bieten die opgeleukt worden met choggiabietjes. Ja, dat zijn van die roos-witte snoepkleurachtige bieten. Kortom, een kleurrijk bordje! 

Donderdag Groentedag * 20 oktober

  • preisoep met dragon | 5.5€ per liter
  • witloofstoemp met een kleurrijke salade van bietjes uit de oven en choggiabietjes, appelmoes van het huis en een verse notenburger | 9.5€ per persoon
  • de laatste bokaaltjes zomerpickles, lekker bij die stoemp | in promotie, nl. 6.5€ voor een potje van +/- 370gr
  • kweepeercompote met gember, ook niet verkeerd bij stoemp hoor | 8€ voor een potje van +/- 385gr
  • notenburgers extra bij te bestellen per stuk | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • appel-kokostaart | 3€ per stuk
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: mosterd, selder. Allergenen hoofdgerecht: lactose, noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen notenburger (gluten- en lactosevrij!): noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen taart: ei, gluten, lactose. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam. Allergenen pickles: mosterd, selderij, kan sporen van gluten bevatten.)

Mail je bestelling door voor dinsdag 20u naar liesbeth@trizeeprivee.be en haal alles op donderdag tussen 15u30 en 19u in Berchem met je collectie potjes.

 

Comment