Warmoes of snijbiet? Snijbiet of warmoes? Er zou een klein verschil tussen zijn, maar ik gebruik de 2 benamingen toch gewoon door elkaar. En zet ze deze week op het menu. Recht vanuit den hof van mijn ouders.

Verder luiden we de herfst in met witloofsoep. En de wafeltjes volgens het recept van mijn nicht Kathleen. Het is ondertussen ook stoemp-tijd geworden dus vergeet niet op tijd je potje pickles te bestellen! Want wie stoemp zegt, zegt pickles. En dan kunnen die maar beter vers gemaakt zijn, boordevol groenten.

Kleine dienstmededeling ook. De volgende weken ga ik op cursus op donderdagavond. De afhaal eindigt dus tot half november om 19u. 

Donderdag Groentedag * 6 oktober

  • witloofsoep met dragon | 5.5€ per liter
  • ovenpatatjes met rozemarijn en een yoghurtsausje, stoofpotje van snijbiet en prei met kappertjes, feta en geroosterde pitjes, frisse knolseldersla met granaatappel | 9.5€ per persoon
  • wafeltjes | 5€ per 250gr
  • verse notenburger | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • huisgemaakte pickles | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selderij, mosterd. Allergenen hoofdgerecht: lactose, pitjes dus sporen van noten mogelijk, mosterd. Allergenen notenburger (gluten- en lactosevrij!): noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam. Allergenen pickles: mosterd, selderij, kan sporen van gluten bevatten.)

Bestel voor dinsdag 20u  via liesbeth@trizeeprivee.be. Afhalen doe je donderdag tussen 15u30 en 19u met eigen potjes. 

Tot dan!

Comment