Het is gewoon weer om taart te bakken. Punt. Zoals walnoot-dadeltaart deze week. Daarom een lichter hoofdgerecht zodat je zeker weet dat dat stuk taart er nog bij kan. Wat dacht je van een aziatisch geïnspireerde maaltijdsoep, ofwel champignons, prei, edamameboontjes, erwten en chinese kool geserveerd met rijstnoedels, pinda's en heel wat kruiden en pittige smaakmakers en overgoten met een huisgemaakte bouillon.

Voor de soepliefhebbers maak ik ook soep van aardpeer en knolselder. Met dank aan de grootmoeder van Olivier die al haar aardperen niet zelf op krijgt en vroeg of ik er geen raad mee wist. Toevallig wel, ja.

Donderdag Groentedag * 17 november

  • aardpeer-knolseldersoep | 5.5€ per liter
  • aziatisch geïnspireerde maaltijdsoep met rijstnoedels | 9.5€ per persoon
  • walnoot-dadeltaart | 3.5€ per stuk
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • kweepeercompote met gember, lekker bij kaas, bloedworst, lamskoteletjes, kip en zo veel meer | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selder, lactose. Allergenen hoofdgerecht: soja, noten, selder. Allergenen taart: ei, lactose, gluten, noten. Allergenen notenburger: noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.)

Mail je bestelling voor dinsdag 20u door naar liesbeth@trizeeprivee.be en passeer donderdag tussen 15u30 en 19u met je potjes om alles op te halen.

 

Comment