Een beetje nostalgie kan nooit geen kwaad. Daarom zet ik graag mijn allereerste dagschotel van Donderdag Groentedag nog eens op het menu. Weliswaar wat aangepast hier en daar, maar het idee blijft. Het bleek toen in de smaak te vallen dus ik hoop jullie er deze week ook mee te verleiden.

Donderdag Groentedag * 24 november

  • soep vol fijne seizoensgroenten | 5.5€ per liter
  • ovenschotel met geroosterde rode biet, gebakken witloof, gebakken patatjes & feta, geserveerd met een slaatje van gemarineerde rode kool, appelsien en geroosterde amandelschilfers | 9.5€ per persoon
  • decadente chocoladebrownie met dadel | 3€ per stuk
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • kweepeercompote met gember, lekker bij kaas, bloedworst, lamskoteletjes, kip en zo veel meer | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selder. Allergenen ovenschotel: lactose, noten. Allergenen brownie: ei, gluten, lactose, kan sporen van noten bevatten. Allergenen notenburger: noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Neem een ovenschotel mee voor het hoofdgerecht en een potje voor de salade. 

    Comment