De afgelopen weken heb ik mijn armspieren nog eens extra getraind door kilo's groenten aan en af te sleuren voor allerhande feestjes en leveringen. Ik ben dan ook helemaal klaar om donderdag met mijn stoemper een heuse winterstoemp in elkaar te boksen. Met veel seizoensgroenten. En prei onder een krokant korstje ernaast. Afsluiten doen we deze week met rijkelijke worteltaart.

Donderdag Groentedag * 1 december

  • pastinaaksoep | 5.5€ per liter
  • versgebakken korstjes voor bij de soep | 1€
  • winterstoemp, geserveerd met prei onder een crumblelaagje van broodkorstjes, noten en kaas en een yoghurt-dragonsausje | 9.5€ per persoon
  • rijkelijke worteltaart met walnoot & amandel | 3€ per stuk
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • huisgemaakte kweepeercompote met gember | 8€ voor een potje van 370gr
  • luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selder. Allergenen korstjes: gluten. Allergenen stoemp: lactose, mosterd, selderij. Allergenen prei-crumble: gluten, lactose, noten). Allergenen worteltaart: ei, gluten, lactose, noten. Allergenen notenburgers: noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.)

Mail je bestelling voor dinsdag 20u door naar liesbeth@trizeeprivee.be en kom donderdag tussen 15u30 en 19u30 langs met je handige potjes om alles mee naar huis te nemen.

Comment