Wat heb ik deze week geleerd in het heerlijke "Het Goeie Leven" op één? Wortels hebben losse grond nodig om recht te groeien. Ah ja, klinkt logisch. Al zijn rechte wortels niet per se een vereiste voor mijn stoofpotje met wortel en pastinaak. Ook de kromme zijn even welkom op mijn snijplank. Gecombineerd met zoete aardappel, linzen en knolselder geeft dat een herfstpalet op het bord.

Donderdag Groentedag * 10 november

  • venkelsoep | 5.5€ per liter
  • puree van zoete aardappel met garam masala, stoofpotje van wortel en pastinaak, linzensalade met hazelnoot en een fris knolselderslaatje | 9.5€ per persoon
  • peer gepocheerd met specerijen, geserveerd met amandelcrumble | 3€ per persoon
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • kweepeercompote met gember, lekker bij kaas, bloedworst, lamskoteletjes, kip en zo veel meer | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen hoofdgerecht: mosterd, noten, selderij. Allergenen peertjes: gluten, noten, lactose. Allergenen notenburger: noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.)

Bestel voor dinsdag 20u en kom donderdag tussen 15u30 en 19u langs om je eten op te halen.

Comment