Geen betere manier om het jaar feestelijk af te sluiten dan met veel smaken en kleuren op tafel. Voor oudjaar kook ik graag een rijkelijk buffet voor jullie. Lekker veel potjes op tafel om te proeven en te delen. Je kiest zelf hoe uitgebreid je het wilt. Ben je uitgenodigd bij vrienden of familie en neemt iedereen iets mee, ook dan vind je vast je gading in het Trizee Privee menu. 

Al proevend het jaar uit * 31 december

* apero * 

  • tapenade van geroosterde biet & feta | 3€ per 100gr
  • artisjok-cashewtapenade | 3€ per 100gr
  • kruidige edamamepeulen  | 3.5€ per 100gr

(je neemt best 50gr tapenade en 50gr peulen per persoon)

* soep *

  • witloofsoep met stukjes witloof | 6€ per liter

* feestelijk buffet *

  • kruidige lamsballekes of huisgemaakte notenburgerkes (vegetarisch), geserveerd met kweepeercompote met gember
  • krokant gebakken spruitjes met pecannoten, tijm & mosterd
  • frietjes van wortel, pastinaak en aardappel, geserveerd met een yoghurt-muntsausje
  • fris knolselderslaatje met granaatappel en gedroogde veenbessen
  • venkel & prei gestoofd met dragon en feta

20.5€ per persoon of per onderdeel te bestellen (ik overleg graag over prijs en gewenste hoeveelheid)

* zoet *

  • lekker ouderwetse rijstpap met echte vanille en saffraan om het jaar hemels af te sluiten of lekker op te starten | 3€ pp
  • chocoladebrownieke met dadel voor bij de koffie | 1€ per stuk

Bestellen kan tot en met 26 december. Afhalen op 31 december tussen 11u30 en 14u30. Breng potjes of leuke kommen en schaaltjes mee om alles mee naar huis te nemen. 

Comment