Deze week staat er echt vanalles op het menu. Van zachte geitenkaas tot rijkelijke mascarpone. Van zoute tot zoete taart. Van tijm tot komijn. En van krokant tot smeuïg. Voor elk goestingeske iets dus. Je kan meteen ook eten meenemen voor 2 dagen want er is naast de dagschotel ook een rijkelijke pastasaus, makkelijk voor de volgende dag of in te vriezen als reserve . En het dessert is deze week helemaal glutenvrij. Waarop nog wachten om te bestellen?

Donderdag Groentedag * 18 februari

  • pastinaaksoep | 5.5€ per liter
  • savooi-knolselderquiche met graanmosterd, tijm & zachte geitenkaas, geserveerd met een slaatje | 9.5€ per persoon
  • glutenvrije citroen-polentataart (met dank aan Nigella Lawson voor de inspiratie) | 4€ per stuk
  • frisse hummus voor op de boterham of als apero | 4€ per 200gr
  • een rijkelijke pastasaus met champignons, prei, mascarpone, witte wijn, pijnboompitten en peterselie | 6.5€ per 250gr (portie voor 1 persoon)
  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten, gedroogde vijgen en rozijnen | 6€ per 250gr  

(Allergenen soep: selder. Allergenen quiche: mosterd, lactose, gluten, eieren. Allergenen citroen-polentataart: noten (amandel), eieren, lactose. Allergenen hummus: sesam. Allergenen pastasaus: lactose, noten (pijnboompitten), sulfiet. Allergenen granola: noten, sesam, gluten (kan ook glutenvrij, laat het dan even weten)). 

Bestellen kan tot dinsdagavond via liesbeth@trizeeprivee.be. Afhalen donderdag met je favoriete collectie potjes tussen 15u30 en 19u30.   

 

Comment