De winter duurt me nu officieel te lang. En dus ga ik donderdag voor het lente-voor-1-dag concept! Welkom aan al die lentegroenten in mijn keuken. Sorry, winter. Sorry ook aan de frietchinezen en mora-madammen onder ons want deze week kan je voor je wekelijkse portie frieten ook bij Trizee Privee terecht. Ovengebakken en in verschillende kleuren, met een kruidige saus.

Donderdag Groentedag * 25 februari

  • venkelsoep met dragon | 5.5€ per liter
  • lente-eenpansgerecht met quinoa, peterseliepesto, erwtjes, spinazie, koolrabi en halloumi | 9.5€ per persoon
  • ovengeroosterde frietjes van zoete aardappel, wortel, pastinaak en knolselder met een sausje van Griekse yoghurt, munt & koriander (of zonder koriander voor diegenen die het liever op munt alleen houden) | 6€ per portie (250gr frietjes + sausje)
  • artisjoktapenade voor op de boterham of als apero | 4€ per 200gr
  • luxegranola boordevol noten, zaden, pitten, gedroogde abrikoos en rozijnen | 6€ per 250gr
  • NIEUW! Trizee Privee's krokante mueslirepen | 2€ per stuk (gluten- en lactosevrij, check alle ingrediënten en schone foto's hier

(Allergenen soep: mosterd. Allergenen eenpansgerecht: lactose. Allergenen frietjes: selderij, lactose (saus). Allergenen artisjoktapenade: noten (cashew). Allergenen granola: noten, sesam, gluten. Allergenen mueslirepen: sesam, aardnoten, noten.)

Bestel voor dinsdagavond je portie en kom donderdag langs met je potjes tussen 15u30 en 19u30. 

Tot donderdag!

 

 

Comment