Een lekker kommeke soep smaakt altijd. En dat geldt zeker voor die van deze week. Een enthousiaste klant stuurde me zelfs onlangs een berichtje om te zeggen dat haar neefje van 1 jaar er maar geen genoeg van kon krijgen. We hebben hier dus te maken met een soep-voor-alle-leeftijden.

En ik heb dit weekend ook mijn recept van huisgemaakte notenburgers op punt gezet. Burgers op basis van walnoten, amandel & cashewnoten (gluten- & lactosevrij). Verder gaan we als bijgerecht voor pittig gekruide edamamebonen, het ideale supervoedzame aperohapje. Om nog maar te zwijgen van de krokante mueslirepen als tussendoortje. En nu ga ik stoppen met die healthy promopraatjes voor ik het etiket van zo een of andere ik-leef-zo-gezond-BV krijg opgeplakt. Hoog tijd dat ik me dus nog eens bezig houd met decadente dessertreceptjes. Voila staat bij deze op mijn te-doen-lijstje.

Donderdag Groentedag * 3 maart

  • soep van geroosterde pompoen, wortel, gember & appelsien | 5.5€ per liter
  • witloof-posteleinstoemp met een huisgemaakte notenburger & gemarineerd venkelslaatje | 9.5€ per persoon
  • huisgemaakte notenburger | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • pittig gekruide edamameboontjes | 3.5€ per portie van 100gr
  • prei-ricottasalade voor op de boterham | 4€ per 200gr
  • Trizee Privee's krokante mueslirepen (lactose- & glutenvrij) | 2€ per stuk
  • luxegranola boordevol noten, zaden, pitten, pure chocolade & rozijnen | 6€ per 250gr

(Allergenen soep: mosterd. Allergenen stoemp: lactose (of zonder op vraag), mosterd. Allergenen notenburger: noten, aardnoten, sesam, ei. Allergenen edamame: soja. Allergenen prei-ricotta: lactose. Allergenen mueslirepen: noten, aardnoten, sesam. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellingen zijn zoals steeds welkom tot dinsdagavond via liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen doe je donderdag tussen 15u30 en 19u30 met je handige collectie potjes (naast gezond scoor ik zo ook hoog in de categorie groen).

 

Comment