We gaan deze week de Aziatische toer op met een maaltijdsoep vol lekkers. Een bord vol en dus een maaltijd op zich. Licht verteerbaar en daarom mogen we een beetje overdrijven met een dessert erbovenop. Rijstpap met echte vanille & saffraan?

En ja, Dagen Zonder Vlees is ingezet dus maak ik graag wat extra lekkers klaar. Zo zal er elke week vegetarisch broodbeleg zijn. En nog een extra (bij)gerechtje dat je bijvoorbeeld de volgende dag kan opeten. Kortom, keuze te over. Hier gaan we!

Donderdag Groentedag * 11 februari

  • Aziatische maaltijdsoep gemaakt van huisgemaakte groentebouillon met rijstnoedels, Chinese kool, prei, sjalot, champignons, edamame boontjes, erwten en afgewerkt met wat pindanootjes | 9.5€ per persoon
  • verse rijstpap met echte vanille & saffraan | 3€ per portie (250gr)
  • kruidige pompoen-cashewcrème, lekker op brood of als aperitief met grisini | 4€ per 200 gr
  • salade van handgerolde couscous met linzen, wortel, knolselder, verse kruiden en geroosterde pitjes, een lekker bijgerecht | 6€ per 250 gr 
  • en voor Valentijn is de luxegranola boordevol noten, zaden, pitten, gedroogde veenbessen en pure chocolade misschien wel een leuk idee | 6€ voor een geschenkzakje van 225 gr

(Allergenen maaltijdsoep: aardnoten, soja, selder. Allergenen rijstpap: lactose. Allergenen pompoen-cashewcrème: noten. Allergenen couscoussalade: gluten, selder. Allergenen luxegranola: noten, sesam, gluten.)   

Als je bestelt voor dinsdag 20u via liesbeth@trizeeprivee.be staat je eten donderdag klaar. Graag je eigen potjes meenemen.

Opgelet! De afhaalperiode is donderdag uitzonderlijk wat anders. De deur gaat open vanaf 12u, maar sluit wel om 18u30.  

Comment