We gaan deze week lekker fris. Wat dacht je van een plaattaart met venkel en frisse, kruidige roomkaas? Licht en luchtig. En in het goeie gezelschap van 2 lekkere salades. Dan mag je al wel eens decadent doen en er een stuk taart bijnemen als zoete afsluiter. Toch?

Donderdag Groentedag * 28 april

  • wortelsoep met een vleugje appelsien | 5.5€ per liter
  • venkelplaattaart met frisse, kruidige roomkaas en geserveerd met een linzen-radijsjessalade met hazelnoot en een frisse koolrabi-appelsalade | 9.5€ per persoon
  • peer-amandeltaart | 3€ per stuk
  • huisgemaakte notenburger | 2.4€ per stuk (+/- 90 gr)
  • Trizee Privee's krokante mueslirepen | 2€ per stuk
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, cashewnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selderij, mosterd. Allergenen plaattaart: ei, gluten, lactose, noten. Allergenen peer-amandeltaart: ei, gluten, lactose, noten. Allergenen notenburger (gluten- en lactosevrij!): noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen mueslirepen (gluten- en lactosevrij!): noten, aardnoten, sesam. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.)

Stuur een mailtje naar liesbeth@trizeeprivee.be om te bestellen en dit voor dinsdag 20u. Afhalen kan donderdag tussen 15u30 en 19u30 met je collectie potjes. De plaattaart snij ik in grote vierkante stukken dus neem daarvoor best iets breed mee (vb een ovenschaal). 

 

Comment