Witloof, het blijft een topper. Tarte tatin van witloof, bladerdeeghapjes met witloof en bacon of gebakken witloof met ovengeroosterde rode biet. Deze week mag het witloof in de soep, met wat dragon erbij. En de favoriete metgezel rode biet mag in een lekker kruidig slaatje het hoofdgerecht kleur geven.

Donderdag Groentedag * 7 april

  • witloofsoep met dragon | 5.5€ per liter
  • rozemarijnpatatjes met geroosterde koolrabi, halloumi, een yoghurtsausje, een kruidige rode bietensla met amandel, sesamzaadjes en pitjes en een koolslaatje | 9.5€ per persoon
  • verse rijstpap met echte vanille & saffraan | 3€ per portie (250gr)
  • huisgemaakte notenburger | 2.4€ per stuk (+/-90gr)
  • Trizee Privee's krokante mueslirepen | 2€ per stuk
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, zachte veenbessen, cashewnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selder, mosterd. Allergenen hoofdgerecht: lactose, noten, sesam. Allergenen rijstpap: lactose. Allergenen notenburger (gluten- & lactosevrij!): noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen mueslirepen (gluten- & lactosevrij!): noten, aardnoten, sesam. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.)

Stuur een mailtje naar liesbeth@trizeeprivee.be om te bestellen en dit voor dinsdag 20u. Afhalen kan donderdag tussen 15u30 en 19u30.

Tot donderdag!

Comment