Bon, België - Italië dus op het programma (niet dat ik het echt volg, maar er is geen ontsnappen aan). Zal ik dan maar wat Italiaanse invloeden op mijn Belgisch menu zetten? Op zijn Trizee Privee's natuurlijk want ik denk niet dat spinazie-basilicumpesto bijvoorbeeld een vaste waarde is in de Italiaanse keuken.

Donderdag Groentedag * 16 juni

  • kruidige komkommersoep met roomkaas | 5.5€ per liter
  • tomaat gevuld met buffelmozarella & een pastasalade met spinazie-basilicumpesto, broccoli, courgette, artisjok & pijnboompitjes | 9.5€ per persoon
  • rabarbertaartje | 3.5€ per stuk
  • huisgemaakte pickles | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • huisgemaakte notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • Trizee Privee's krokante mueslirepen | 2€ per stuk
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: lactose, selderij. Allergenen hoofdgerecht: lactose, gluten, noten (cashew, pijnboompitten). Allergenen rabarbertaartje: gluten, ei, lactose. Allergenen pickles: mosterd, selderij, kan sporen van gluten bevatten. Allergenen notenburger (gluten- en lactosevrij!): noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen mueslirepen (gluten- & lactosevrij!): noten, aardnoten, sesam. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.) 

Bestel je porties voor dinsdag 20u via mail (liesbeth@trizeeprivee.be). Afhalen kan donderdag tussen 15u30 en 19u30 met je collectie potjes.

Tot dan!

 

Comment