Ik heb onlangs mijn collectie glazen potjes bovengehaald en ben aan het inmaken geslagen. Na 2 weken rijpen zijn mijn huisgemaakte pickles nu helemaal op smaak en klaar voor verkoop. Vanaf nu dus gewoon mee te bestellen op Donderdag Groentedag! Lekker voor jezelf, maar uiteraard ook leuk als attentie als je bijvoorbeeld op een BBQ uitgenodigd wordt. Want zeg nu zelf, zo'n stukske varkensvlees op de grill is natuurlijk nog lekkerder met een lepel verse pickles erbij.

Verder trek ik mijn stoute handschoenen aan om brandnetels te plukken voor de soep en vul ik nog eens een groente, aubergine deze keer. Kortom, Donderdag Groentedag is terug van een weekje weggeweest (al was dat dan weer om keihard te werken voor allerlei feestjes en recepties).

Donderdag Groentedag * 9 juni

  • brandnetelsoep | 5.5€ per liter
  • aubergine gevuld met linzen en feta, geserveerd met een tomaten-paprikasaus, gebakken patatjes en een komkommer-koolrabislaatje | 9.5€ per persoon
  • lekker ouderwetse rijstpap met echte vanille en saffraan | 3€ per portie van 250gr
  • huisgemaakte pickles | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • huisgemaakte notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • Trizee Privee's krokante mueslirepen | 2€ per stuk
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selderij, mosterd. Allergenen aubergine: lactose, selderij. Allergenen rijstpap: lactose. Allergenen pickles: mosterd, selderij, kan sporen van gluten bevatten. Allergenen notenburger (gluten- en lactosevrij!): noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen mueslirepen (gluten- & lactosevrij!): noten, aardnoten, sesam. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.) 

Bestel via liesbeth@trizeeprivee.be voor dinsdag 20u en haal af donderdag tussen 15u30 en 19u30 met je collectie potjes. Voor de aubergine neem je best een ovenschaal en een potje voor de salade mee.

Tot donderdag!

Comment