2 kaarsjes al. Twee!

En dus blik ik meer dan tevreden terug op alweer een jaar van veel kleurrijke feestjes op en naast het bord, een nieuwe schare trouwe Donderdag Groentedag fans, cultureel verantwoorde artiestencatering, veel nieuwbakken 60-jarigen, fiere lentefeesters, een bohemian trouwerijpicknick, professionele lunchers, smaakbokaaltjes in alle geuren en kleuren, de Trizee Privee collectie, een eerste proeverij voor vaste klanten, luxueuze barbecueslaatjes en recepties om een nieuw jaar te verwelkomen of collega's uit te zwaaien.

Maar ook een jaar van heel veel wafeltjes voor Kathleen en een troostend buffet voor Ingrid.

Een dikke merci om te blijven proeven. En nog meer dan ooit bedankt voor jullie talrijke enthousiaste en dankbare reacties.

Ik droom ondertussen van nieuwe creaties en wilde Trizee Privee plannen. Je hoort er ongetwijfeld nog van.

Een smaakvolle zomer voor elk van jullie.

Liesbeth

Comment