Smaken verschillen, akkoord. Maar rijstpap is toch het allerbeste als die lekker koud is. Heerlijk met bessencoulis of kriekskes op warme dagen zoals die eraan zitten te komen.

Nog lekker zomers is het hoofdgerecht want ik maak deze week een zomerse lasagne met tomaat, heel veel seizoensgroenten en buffelmozarella. Je hoeft dus niet zelf in de keuken te kruipen als de temperaturen de hoogte inschieten. Ik doe dat wel voor jou.

Donderdag Groentedag * 25 augustus

  • zomerse lasagne met tomaat, veel seizoensgroenten en buffelmozarella | 9.5€ per persoon
  • huisgemaakte rijstpap met echte vanille & saffraan | 3€ per portie van 250gr
  • huisgemaakte pickles | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • Trizee Privee's krokante mueslirepen | 2€ per stuk
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, gedroogde vijgen, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, kokos, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen lasagne: gluten, lactose, ei, selderij. Allergenen rijstpap: lactose. Allergenen pickles: mosterd, selderij, kan sporen van gluten bevatten. Allergenen mueslirepen (gluten- & lactosevrij!): noten, aardnoten, sesam. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.) 

Bestellen kan tot dinsdag 20u door te mailen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 16u en 19u (iets korter dus dan anders). 

 

 

Comment