Thema van de week: extraatjes! Zo is er voor de liefhebbers gerookte makreel bij de dagschotel, kan je versgebakken korstjes bestellen voor bij de soep en zijn er ook zakjes geroosterde pitjes te koop om thuis zelf je salades of geroosterde groenten op te pimpen. Op een eerste schooldag mag het immers al eens wat meer zijn, nietwaar?

Donderdag Groentedag * 1 september

  • komkommersoep met dragon | 5.5€ per liter
  • versgebakken korstjes voor bij de soep | 1.5€ voor een zakje
  • gebakken krieltjes met een yoghurtsausje, ovengeroosterde rode biet geserveerd met gerookte makreelsnippers (of feta voor de veggies) en een salade van bloemkool en boontjes met kruidendressing | 9.5€ per persoon
  • decadente chocoladebrownie met dadel | 3€ per stuk
  • pittencrumble, lekker om je salades en geroosterde groenten op te pimpen(crumble van pijnboom- , zonnebloem- & pompoenpitten, mosterdzaad en grof zeezout) | 5.5€ voor een zakje van 175gr
  • huisgemaakte notenburger | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • Trizee Privee's krokante mueslirepen | 2€ per stuk
  • huisgemaakte pickles | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selderij, mosterd. Allergenen korstjes: gluten. Allergenen krieltjes & co: lactose, vis. Allergenen brownies: ei, lactose, gluten, kan sporen van pinda's bevatten. Allergenen pittencrumble: kan sporen van noten bevatten, mosterdzaad. Allergenen notenburger:(gluten- en lactosevrij!): noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen mueslirepen (gluten- en lactosevrij!): noten, aardnoten, sesam. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam. Allergenen pickles: mosterd, selderij, kan sporen van gluten bevatten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u door te mailen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u30, met je collectie leuke potjes! 

 

Comment