Wat doe je op een vrije maandagavond? Bij een vriendin gaan eten en haar koelkastrestjes omtoveren tot een succesrecept? Inderdaad, zo geschiedde vorige week. Aubergine, aardappel, ui, paprika, tomaten, noten en kaas gingen de oven in en werden zowaar een het-zou-veggiemoussaka-kunnen-zijn-maar-toch-eigenlijk-niet. We vonden het allebei zo geslaagd dat ik het deze week met plezier tot Donderdag Groentedagschotel promoveer. Met dank aan Katrien en onze testjes met restjes. 

Het étagèreke op de foto is trouwens ook van haar hand. En die van haar buitengewone leerlingen.

Donderdag Groentedag * 15 september

  • broccolisoep met tijm | 5.5€ per liter
  • ovenschotel boordevol groentelaagjes onder een krokant korstje van noten en kaas | 9.5€ per persoon
  • extra grote havermout-rozijnencookie | 2€ per stuk
  • verse notenburger | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • huisgemaakte pickles | 8€ voor een potje van +/- 370gr
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selderij, mosterd. Allergenen ovenschotel: lactose, noten. Allergenen cookie: gluten, ei, lactose. Allergenen notenburger:(gluten- en lactosevrij!): noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam. Allergenen pickles: mosterd, selderij, kan sporen van gluten bevatten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u door te mailen naar liesbeth@trizeeprivee.be. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u30. 

En oh ja, nog een kleine dienstmededeling! Van 22 tot 25 september ben ik huiskok op het FENIKS FESTIVAL en zal er uitzonderlijk dus geen afhaal zijn op donderdag. Je bent uiteraard van harte welkom om te komen kijken en proeven in Mortsel. 

 

Comment