Als we nu eens een bord vol proeverkes vullen? Dat eet namelijk zo gezellig. Om dan af te sluiten met een goed stuk gebak. Meer woorden moet ik daar volgens mij niet aan vuil maken. Potjes bij elkaar zoeken en gewoon bestellen is de boodschap! Let wel, deze donderdag zijn de afhaaluren uitzonderlijk iets anders dan gewoonlijk.

Donderdag Groentedag | 2 februari

  • preisoep | 5.5€ per liter
  • bord vol proeverkes, ofwel polentakoekjes met olijventapenade, gebakken champignons, linzensla met walnoot, artisjokharten gevuld met ricotta en geserveerd met spinazie-peterseliepesto | 9.5€ per persoon
  • walnoot-dadelcake | 3.5€ per stuk
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selder, mosterd. Allergenen hoofdgerecht: lactose, noten. Allergenen gebak: ei, gluten, lactose, noten. Allergenen notenburger: noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u. Afhalen donderdag tussen 13u - 15u30 en 17u - 19u30. Iets anders dus als gewoonlijk. Breng voldoende potjes mee.

 

Comment