Hoe gaat het met jullie?

Nu de Donderdag Groentedagen op pauze staan door de verbouwingen voor een nieuwe keuken, hoor en zie ik sommigen onder jullie natuurlijk wat minder. Ik tel af om die wekelijkse afhaal terug op te starten. Al moeten we daar nog even geduld voor hebben (en in mijn geval ook nog wat bloed, zweet, tranen en stress voor doorstaan) want zoals dat gaat met verbouwingen duurt dat natuurlijk allemaal wat langer dan gehoopt. Maar geen nood, er komt een heel leuke keuken aan waar ik met veel enthousiasme ga koken voor jullie feestjes. En waar jullie van harte welkom zijn op donderdagen wanneer ik jullie voorzie van jullie wekelijkse portie groenten in een creatief jasje! 

Hoe gaat het dan ondertussen met Trizee Privee?

Verbouwen he. Maar gelukkig ook heel veel koken voor jullie. Zo waren er de afgelopen maanden de Tomorrowlandsalades, een straatfeest, pensioenreceptie, doopfeestje, artiestencatering, bedrijfslunches en verjaardagsbuffetten allerhande.

Ondertussen ben ik bij de herfstgerechten beland. Denk aan geroosterde bietjes met witloof en notencrumble, kleurrijk geroosterde wortelen met citroen-honingdressing en feta, pompoen en knolselder in allerlei bereidingen, ovenschotels vol groenten onder een krokant jasje, hartige tarte tatin met witloof, peer en geitenkaas en sudderende stoofpotjes. Voor de liefhebbers kan daar nog vlees of vis bij. En liters hartverwarmende soep. Zoet natuurlijk ook, zoals gepocheerde peertjes, walnoot-dadelcake en carrot cake met een appelsienslaatje.  

Verse pickles en luxegranola te koop

Ik heb tussendoor ook gedacht aan wat smaakmakertjes. Zo staan er verse pickles te wachten die maar wat graag op jullie bord belanden naast een stevige schep stoemp of als pittig extraatje op een dikke snee brood met hesp. Vanaf nu te koop! Meteen ook jouw kans om de voorraad granola aan te vullen. Huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten: rozijnen, gedroogde veenbessen, gedroogde pruimen, pure chocolade, kokos, pecannoten en cashewnoten. Stel zelf je favoriete mix samen. 

Versgemaakte pickles * 8€ voor een potje van 370gr
Stel je favoriete luxegranola samen * 6.25€ per 250gr of 7€ per 250gr glutenvrije granola

Bestel via liesbeth@trizeeprivee.be.

 

Wordt verwacht

Staat er binnenkort een feestje op het programma, heb je vrienden of familie op bezoek, is er een bedrijfslunch of receptie gepland of moet je nog een reden bedenken om jezelf te verwennen? Laat het weten en ik werk een voorstel uit. Afhaal of ter plaatse bereid. Alles is mogelijk. En uiteraard alles steeds versgemaakt!

Natuurlijk kan je ook voor de eindejaarsfeesten op mij rekenen. Naar jaarlijkse gewoonte organiseer ik een afhaal op oudejaarsdag. Dat wordt een buffet vol kleurrijke gerechten. In november meer daarover.

 

Geniet ondertussen van de herfst en de heerlijke smaken die daarbij horen.

Tot hoors of ziens!
Liesbeth


 

 

 

Comment