Dat het gezellig was vorige week tijdens de afhaal in Kontich! En dat we dat dus nog eens lustig overdoen aanstaande donderdag. Met een creatieve lasagne want dat blijft toch een van jullie favorieten. Wat te denken van lasagne met prei, venkel, spinazie, champignons, ricotta en pecorino! Dat is weeral een tijdje geleden. Uiteraard zal er ook soep, zoet en granola zijn.

En een reeks nieuwe kleurrijke smaakbokaaltjes. Ik heb me deze week immers nog eens laten gaan met inmaken. Een overzichtje van wat er tegenwoordig op het schap staat.

  • kruidig gepocheerde peertjes met honing, rietsuiker, appelsien, citroen, kaneel, kardemom en kruidnagel * lekker bij het ontbijt met yoghurt, als vieruurtje of dessert, maar ook bij hartige gerechten zoals tarte tatin met witloof en geitenkaas, in een herfstsalade of bij een gehaktbroodje * tht 6 februari 2018 * 8€ voor een bokaaltje van 450gr
  • pittige appelchutney met dadel, rozijnen, pruimen en gember * pittig extraatje bij een kaasplankje, naast een stukske vlees of als apero op een bruscetta met bijvoorbeeld geitenkaas * tht 7 mei 2018 * 8€ voor een potje van 420gr
  • chutney van veenbessen, rode ui en rode wijn * smaakmaker bij gebakken witloof, geroosterde bietjes, gestoofde knolselder, kalkoen, wild, gehaktbrood en meer van dat lekkers * tht 8 maart 2018 * 8€ voor een potje van 325gr

Voor elke smaak wat wils, lijkt me. Mee te bestellen bij je Donderdag Groentedag menu of op een ander af te spreken moment. Voor donderdag komt dat dan neer op hetvolgende smakelijke buffet.

Donderdag Groentedag * 16 november

  • knolselder-wortel-pastinaaksoep met peterselie | 6€ per liter
  • lasagne met prei, venkel, champignons en spinazie met ricotta en pecorino | 11€ per persoon
  • extra grote haver-rozijnencookies | 2€ per stuk
  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, kokos, gedroogde veenbessen, gedroogde pruimen, rozijnen,  cashewnoten, pecannoten en hazelnoten) | 6.25€ per 250gr. Ook verkrijgbaar glutenvrij (7€ per 250gr)
  • smaakbokaaltjes | kruidig gepocheerde peertjes, pittige appelchutney met dadel, rozijnen, pruimen en gember, chutney van veenbessen, rode ui en rode wijn | 8€ per bokaaltje

(Allergenen soep: selder, mosterd. Allergenen lasagne: lactose, gluten, ei, mosterd. Allergenen cookies: gluten, lactose, ei. Allergenen granola: gluten, noten, sesam. Allergenen chutney veenbes: mosterdzaad.)

Bestellen kan via liesbeth@trizeeprivee.be tot dinsdag 20u, afhalen donderdag in de Pierstraat 112 in Kontich tussen 15u en 19u. Vergeet geen ovenschaal en potjes mee te nemen. 

Tot donderdag!

Comment