Tijd om nog eens een afhaal te organiseren. Op zondag. Want zeg nu zelf, zondag verwendag klinkt toch goed. Zo heb je dit weekend extra veel tijd om de kerstboom te versieren. En aangezien alles zondag vers gemaakt wordt, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om de week goed te starten en maandag je portie vrolijke groenten voor te schotelen. Wat verwennerij op maandag kan immers ook geen kwaad.

Ik geef tussendoor ook nog even mee dat je ook op kerstavond en oudjaar bij Trizee Privee kan afhalen. Het volledige menu staat onder de rubriek feestbuffet op deze site.

Maar nu terug naar de orde van de dag, het menu voor de zondag verwendag.

Zondag verwendag | zondag 10 december

  • wortel-pompoensoep met sinaas en gember | 6€ per liter
  • ovenschotel met rozemarijnpatatjes, ovengeroosterde rode biet, gebakken witloof, knolselder, pecannoten en feta | 11€ per persoon
  • chocoladebrownie met dadel | 3€ per stuk
  • smaakbokaaltjes | kruidig gepocheerde peertjes * pittige appelchutney met dadel, rozijnen, pruimen en gember * chutney van veenbessen, rode ui en rode wijn (klik hier voor meer info over de smaakbokaaltjes) | 8€ per bokaaltje 
  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, kokos, gedroogde veenbessen, gedroogde pruimen, rozijnen, cashewnoten, pecannoten en hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selder, mosterd.  Allergenen hoofdgerecht: lactose. Allergenen brownie: ei, gluten, lactose. Allergenen granola: gluten, noten, sesam. Allergenen chutney veenbes: mosterdzaad.)

Bestellen kan via liesbeth@trizeeprivee.be tot vrijdag 10u, afhalen zondag in de Pierstraat 112 in Kontich tussen 15u en 17u. Vergeet geen ovenschaal en potjes mee te nemen.

Tot zondag!

Comment