Lasagne blijkt hier altijd erg populair. De vulling wissel ik volgens het seizoen en zo heeft iedereen zijn of haar eigen favoriet. Donderdag zet ik een variant met prei, champignons, spinazie, venkel, ricotta en parmezaan in de oven voor jullie. En de zoete verwennerij is een stuk rijkelijke worteltaart. Dat lijkt me toch al een feestelijke avondmaaltijd voor de voorlaatste Donderdag Groentedag afhaal op de oude vertrouwde stek in de Thaliastraat.

23 februari is dus de laatste donderdagafhaal voor ik enkele maanden pauzeer om een nieuwe keuken te bouwen voor Trizee Privee. Vergeet je voorraad granola en notenburgers dus niet aan te vullen. De notenburgers kunnen immers ook in de diepvries bewaard worden.

Ik blijf in tussentijd koken dus aarzel niet om me de komende maanden te blijven boeken voor feestjes, lunches, picknicks en kookworkshops allerhande. 

Maar eerst lasagne op donderdag.

Donderdag Groentedag * 16 februari

  • prei-knolseldersoep | 5.5€ per liter
  • lasagne met champignons, prei, venkel, spinazie, ricotta en parmezaan | 9.5€ per stuk
  • rijkelijke worteltaart met walnoot en amandel | 3€ per stuk
  • verse notenburger | 2.4€ per stuk
  • luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selderij, mosterd. Allergenen lasagne: ei, gluten, lactose, mosterd. Allergenen worteltaart: ei, gluten, lactose, noten. Allergenen notenburger: noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 14u30 en 19u30. Voor de lasagne neem je best een ovenschaal mee.

Comment