Het is zo ver, de laatste Donderdag Groentedag op de plek waar het voor Trizee Privee allemaal begon. Den inpak is begonnen, de plannen gesmeed. Hoog tijd dus om de donderdagse afhaal voor een tijdje uit te zwaaien. In kleur! Groen, oranje, bordeaux, wit, geel. Wie voor het hele menu gaat, mag zich aan een kleurrijk geheel verwachten.

Opgelet! De afhaal stopt donderdag wel al om 18u want ik kook 's avonds ook nog voor een evenement.

Ik vond het alvast fijn om velen onder jullie regelmatig over de vloer te krijgen. De komende maanden ga ik op verplaatsing koken. Aarzel niet om me te contacteren voor jullie feestjes en culinaire uitspattingen allerhande. In tussentijd hou ik jullie ook graag op de hoogte van de nieuwe Trizee Privee plannen.

Tot donderdag!
Tot op een catering op verplaatsing!
En natuurlijk ook tot op de nieuwe thuis van Trizee Privee! Ik kijk er naar uit jullie daar te mogen verwelkomen.

 

Donderdag Groentedag * 23 februari

  • soep van spliterwten | 5.5€ per liter
  • puree met geroosterde pompoen, stoofpotje van wortel, pastinaak en linzen en een salade van geroosterde biet met witloof en manouri (schapenkaas) | 9.5€ per persoon
  • huisgemaakte rijstpap met echte vanille en saffraan | 3€ per portie
  • verse notenburger | 2.4€ per stuk
  • luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selder, mosterd. Allergenen hoofdgerecht: lactose, mosterd. Allergenen rijstpap: lactose. Allergenen notenburger: noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 14u30 en 18u. Vergeet je potjes niet om alles mee naar huis te nemen. Tot dan!

Comment