Het was je uiteraard nog niet ontgaan dat ik wel fan ben van knolselder. In puree, als feestelijke salade met dragon & granaatappel, in de soep of gestoofd met allerlei andere groenten. Nooit een teleurstelling met die favoriete wintergroente van mij. Deze week ga ik hem stoven in het fijne gezelschap van boerenkool, raapjes en savooi. Doe daar nog quinoa bij en krokant gebakken spruitjes met halloumi en t is weer winterfeest op het bord.

De vroege afhaal bleek vorige week trouwens behoorlijk populair. Daarom gaan deze week de deuren al open vanaf 14u30. 

Donderdag Groentedag * 9 februari

  • wortel-pompoensoep met gember | 5.5€ per liter
  • gestoofde knolselder, raapjes, boerenkool en savooi, geserveerd met quinoa met verse kruiden en geroosterde pitjes en krokant gebakken spruitjes met halloumi | 9.5€ per persoon
  • appel-kokosgebak | 3€ per stuk
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk
  • stel je eigen luxegranola samen | huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (rozijnen, pure chocolade, kokos, gedroogde abrikozen, zachte veenbessen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: selder, mosterd. Allergenen hoofdgerecht: mosterd, lactose, selder. Allergenen gebak: lactose, ei, gluten. Allergenen notenburger: noten, ei, sesam, aardnoten. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 14u30 en 19u30. Vergeet je potjes niet.

Comment