Volop zomertijd. Volop felle kleuren op het bord. Wat dacht je bijvoorbeeld van de salade van rode snijbiet, geroosterde en gemarineerde rode biet, rabarber, appel, dille en amandelschilfers? Voor het grootste deel geoogst uit de zomerhof van mijn ouders. En gisteren een van de kleurrijke sterren op het verjaardagsbuffet van Els. Leuk om zo te kunnen koken. En als je dan ook nog eens mooie schalen hebt van je keramiste, Veronique Cauchie, en je geweldige huisfotografe, Ineke De Prijcker, haar toestel boven haalt, levert dat vrolijke plaatjes op.

Er komen deze zomer nog veel meer salades aan. Zo maak ik immers de BBQ-salades voor de artiesten van Tomorrowland. Jaja, het is voor echt. Verslag volgt nog wel op facebook en instagram. En zijn er nog heel wat andere verjaardags-, familiefeestjes en zelfs wij-gaan-in-bouwverlof-bedrijfsfeestjes in het vooruitzicht. 

En er wordt ook volop verder gebouwd en verbouwd aan mijn nieuwe keuken. Nog even geduld. 

Kortom, deze zomer weinig tijd om op mijn lui gat te zitten. Net mijn messen nog eens laten slijpen want het wordt een zomer op het scherpst van de snee.

Fijne zomertijd voor ieder van jullie!

 

Comment