Een nieuw jaar, een nieuwe start. En dat valt dit jaar behoorlijk letterlijk te nemen want de nieuwe keuken in Berchem is bijna klaar, hoera! Om alvast wat op te warmen, organiseer ik nog eens een Donderdag Groentedag in Kontich. Met echte winterse kost. Stoemp! Geserveerd met spruitjes, krokant gebakken want zo zijn ze het lekkerst, en een lekkere pesto.

Donderdag Groentedag | 18 januari

  • prei-venkelsoep | 6€ per liter
  • stoemp vol wintergroenten, geserveerd met krokant gebakken spruitjes met mosterd, hazelnoten en pitjes en pesto van spinazie, peterselie en pecorino | 11€ per persoon
  • haver-rozijnenkoekjes | 1€ per stuk
  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, kokos, gedroogde veenbessen, gedroogde pruimen, rozijnen, cashewnoten en hazelnoten) | 6.25€ per 250gr

(Allergenen soep: mosterd, selder. Allergenen hoofdgerecht: mosterd, lactose, noten. Allergenen haver-rozijnenkoekjes: ei, gluten, lactose. Allergenen luxegranola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u via liesbeth@trizeeprivee.be. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u in de Pierstraat 112 in Kontich. Breng potjes mee om alles mee naar huis te nemen.

Graag tot dan!

Liesbeth

Comment