Ah, couscous kan je op zo veel manieren lekker maken. Aanstaande donderdag gaan we voor een versie met knolselder, linzen, rode ui, manouri en appelsien. Kom dat zien! Verder ook nog veel ander lekkers erbij, of wat had je gedacht. Gewoon op tijd bestellen en donderdag met je beste potjes langskomen.

Oh ja, het zijn ook de laatste dagen om je in te schrijven voor de kookworkshop “creatief met wintergroenten” op 1 december. Niet twijfelen, gewoon doen!

Donderdag Groentedag * 29 november

  • savooi-knolseldersoep met peterselie | 6€ per liter

  • handgerolde couscous met gestoofde knolselder, linzen, geroosterde rode ui, manouri en appelsien, geserveerd met een stoofpotje van wortel en pastinaak met mosterd en peterselie en geroosterde pompoen met amandelen | 11€ per persoon

  • chocoladebrownies met dadel | 2€ per stuk

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • kweepeercompote, fris en kruidig | 7€ voor een potje van 360gr

  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola, boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (geroosterde kokosschilfers, gedroogde veenbessen, rozijnen, pure chocolade, pecannoten, hazelnoten, cashewnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd, selder. Allergenen hoofdgerecht: gluten, selder, lactose, mosterd, noten. Allergenen brownies: ei, gluten, lactose. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen notenburgers: noten, sesam, ei. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng potjes mee!

Comment