Je snijdt een dikke boterham, effe roosteren en dan rijkelijk besmeren met een huisgemaakte dip. Nog wat groenten erbij en voila, je bent vertrokken voor de betere lunch. Deze week frisse wortel-fetadip. Hmmm. 

Ook deze week trouwens geen gebrek aan kleur op het bord. Of wat dacht je van gele krokante polentakoekjes, diep bordeaux gekleurde geroosterde bietjes en groene pesto van spinazie en peterselie.

Om maar te zeggen dat de lente nu echt wel mag komen, toch?

Donderdag Groentedag * 22 maart

  • witloofsoep | 6€ per liter
  • krokante polentakoekjes met spinazie-peterseliepesto, geserveerd met gestoofde prei en knolselder onder een pitten-feta-crumble en een salade van geroosterde bietjes | 11€ per persoon
  • rijkelijke carrotcake met noten | 3€ per stuk
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • wortel-fetadip | 3€ per 125gr
  • huisgemaakte pickles | momenteel enkel nog de gulzige pot van 14€ voor 700gr op het schap
  • huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, kokos, gedroogde veenbes, dadels, rozijnen, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ per 250gr glutenvrije granola

(Allergenen soep: mosterd, selder. Allergenen hoofdgerecht: lactose, selder. Allergenen carrot cake: ei, gluten, noten. Allergenen granola: gluten, noten, sesam. Allergenen notenburger: ei, sesam, noten, aardnoten. Allergenen pickles: selder, mosterd, sulfiet. Allergenen wortel-fetadip: lactose.) 

Bestellen kan als vanouds tot dinsdag 20u via mail (liesbeth@trizeeprivee.be). Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng potjes en/of ovenschalen mee om alles naar huis te nemen.

Tot donderdag!
Liesbeth

 

 

 

 

Comment