Weet je wat zo leuk is aan koken volgens de seizoenen? Dat je echt kan uitkijken naar nieuwe oogst! En zeker in maart en april waar het aanbod een stuk beperkter is. Maar er is dus vanalles onderweg! Zoals de nieuwe bloemkolen. En met een bijna zomerse week voor de boeg verwerk ik die graag in een salade.

Moest je trouwens van plan zijn om donderdag de bbq aan te steken dan passen mijn salades daar natuurlijk perfect bij.

Als soep maak ik nog eens mijn fijne erwten-muntsoep. Die is immers zowel warm als koud lekker. Moest je dus ook nog een aperohapje willen voor je lentemaaltijd dan is dat bij deze geregeld!

Donderdag Groentedag * 19 april

  • fijne erwten-muntsoep | 6€ per liter
  • krieltjessalade met bloemkool, erwtjes, koolrabi, spinazie-peterseliepesto en een eitje, geserveerd met een frisse wortelsalade met munt en walnoot | 11€ per persoon
  • kruidig gepocheerde peertjes met amandelcrumble | 3€ per persoon
  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk
  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, geroosterde kokosschilfers, zachte veenbessen, rozijnen, cashewnoten, pecannoten, walnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen salade: ei, noten. Allergenen amandelcrumble: noten, lactose, gluten. Allergenen notenburger: ei, noten, sesam, aardnoten. Allergenen granola: noten, gluten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Neem wat potjes mee om alles mee naar huis te nemen.

Comment