Iedereen heeft zo zijn of haar favorietjes onder de Donderdag Groentedag gerechten. Maar lasagne is er wel een die bij velen hoog scoort. Deze week dus nog eens de groene versie op het menu, met geroosterde broccoli, prei, venkel en spinazie.

Nog zo'n favorietje in de zoete categorie zijn mijn chocoladebrownies met dadel. Altijd een hit op buffetten, recepties of andere feestelijke gelegenheden. 

Wie gaat er voor de dubbelslag aan populaire gerechten?

Donderdag Groentedag * 26 april

  • kervelsoep | 6€ per liter
  • lasagne met geroosterde broccoli, prei, venkel, spinazie, ricotta en pecorino | 11€ per persoon
  • chocoladebrownie met dadel | 2€ per stuk
  • verse notenburger | 2.4€ per stuk
  • huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, geroosterde kokosschilfers, gedroogde veenbessen, rozijnen, pecannoten, walnoten, hazelnoten, cashewnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen lasagne: gluten, ei, lactose, mosterd. Allergenen brownie: gluten, ei, lactose. Allergenen notenburger: ei, noten, sesam, aardnoten. Allergenen granola: gluten, sesam, noten.)

Bestellen kan volgens mijn favoriete formule, dus mailen voor dinsdag 20u naar liesbeth@trizeeprivee.be. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng een ovenschaal mee voor de lasagne en potjes voor de rest.

 

Comment