Ik heb superveel zin om nog eens plaattaart te maken. Noem het gerust ook een platte taart. Of een pizza à la Trizee Privee. Met bladerdeeg, philadelphia met limoen en venkel. Denk daar nog geroosterde broccoli en een frisse koolrabisalade bij. Mijn klanten die niet op vakantie zijn, mogen toch ook verwend worden zeker!

Donderdag Groentedag * 12 april

  • preisoep met bieslook | 6€ per liter
  • plaattaart met philadelphia met limoen en dragon en gestoofde venkel, geserveerd met geroosterde broccoli met pitjes en een frisse koolrabisalade met radijzen, komkommer en munt | 11€ per persoon
  • huisgemaakte rijstpap met saffraan | 3€ per portie
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk
  • huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, geroosterde kokosschilfers, veenbessen, rozijnen, hazelnoten, pecannoten en cashewnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd. Allergenen hoofdgerecht: ei, gluten, lactose. Allergenen rijstpap: lactose. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten. Allergenen granola: noten, gluten, sesam.)

 Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng potjes mee om alles mee naar huis te nemen!

 

Comment