Meimand, bloemenmaand. Dat is niks gelogen. Heel mijnen hof staat in bloei. Heerlijk! Niks te lastig om zo te mogen koken in die nieuwe keuken van mij. En goed nieuws. Dit uitzicht krijg je er ook gratis en voor niks bij als je donderdag komt afhalen. Klein applausje voor mei en haar bloemen.

Ook tof in mei: de rabarber is terug! Die maak ik dus graag klaar in een dessertje.  Kom dat proeven!

Donderdag Groentedag * 17 mei

  • fijne groentesoep | 6€ per liter
  • geroosterde courgette, paprika, tomaat, linzen en mozarella in laagjes in de oven, geserveerd met gebakken krieltjes | 11€ per persoon
  • rabarbercarreeke | 3€ per stuk
  • verse notenburger | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • huisgeroosterde granola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit extra ingrediënten (zachte veenbessen, geroosterde kokosschilfers, rozijnen, dadels, cashewnoten, walnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen hoofdgerecht: lactose. Allergenen rabarbercarreeke: gluten, lactose, ei. Allergenen notenburger: ei, noten, sesam, aardnoten. Allergenen granola: gluten, sesam, noten)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Voor het hoofdgerecht neem je best een ovenschaal mee en een apart potje voor de krieltjes.

Comment