Hmmm, ruik je de vakantie ook al? Ik wel. Nog een paar weken en dan ga ik ook eens effe wat rust nemen. Maar voor het zover is, kook ik met heel veel plezier verder voor jullie. Zoals deze week. Met bonenkruid, oregano en rabarber uit mijn eigen hof! De komkommers komen dan weer uit de serre van mijn ouders.

Omdat ook het schooljaar ten einde loopt, rooster ik extra veel granola. Dat lijkt me immers wel een leuke verwennerij voor juffen en meesters. Deze en volgende week dus ook verkrijgbaar als cadeautje in een glazen bokaal met strik errond! Verkrijgbaar in 2 formaten.

Donderdag Groentedag * 21 juni

  • komkommersoep met bonenkruid | 6€ per liter
  • zomerlasagne met tomatensaus, veel groenten, ricotta, parmezaan en verse oregano | 11€ per protie
  • rabarbertaart | 3€ per stuk
  • verse notenburger | 2.4€ per stuk
  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, geroosterde kokosschilfers, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten, walnoten) | 6.25€ per 250 gr of 7€ voor de glutenvrije versie
  • granola in een glazen bokaal met strik errond | formaten van 9€ of 12.75€

(Allergenen soep: selder. Allergenen lasagne: ei, gluten, lactose. Allergenen taart: ei, gluten, lactose. Allergenen granola: sesam, gluten, noten. Allergenen notenburger: ei, sesam, noten, aardnoten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng potjes mee. Voor de lasagne is een ovenschaal het makkelijkst. 

 

Comment