Er zijn zo van die dagen dat al je ijskastrestjes een geweldige combo blijken te zijn. Onlangs had ik zo'n dag. En dan bouw ik daar graag op verder om er nog iets beter van te maken. Dat proeven jullie donderdag. Dan zet ik immers mijn geïmproviseerd gerecht met quinoa, pesto, geroosterde paprika en manouri op het menu en voeg ik er nog een paar extra ingrediënten aan toe. Zowel lauw als koud lekker. Niemand die zal weten dat dit ooit ontstaan is uit bijeengegooide ijskastrestjes.

Verder maak ik tomatensoep met selder en wortel en bak ik appel-kokosgebak. En uiteraard zijn er nog de huisgemaakte pickles, notenburgers en granola. Om maar te zeggen dat je niet zal moeten verhongeren in september!

Donderdag Groentedag * 6 september  

  • tomatensoep met wortel en selder | 6€ per liter
  • quinoa met basilicum-cashewpesto, geroosterde paprika, broccoli, courgette, manouri (schapenkaas) en geroosterde pitjes | 11€ per persoon
  • appel-kokosgebak | 3€ per stuk
  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk (+/- 90gr)
  • pickles van het huis | 8€ voor een potje van 360gr
  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (veenbessen, dadels, rozijnen, pure chocolade, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen hoofdgerecht: noten, schapenmelk, quinoa kan sporen van gluten bevatten. Allergenen gebak: ei, lactose, gluten. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen granola: gluten, noten, sesam.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u. Afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng potjes mee om alles naar huis te nemen.

Comment