De nazomer is een heerlijk seizoen. Al was het maar omdat het voor warme kleuren op het bord zorgt. Zoals deze week. Met geroosterde wortelen en bietjes. De bietjes in de tuin van mijn ouders roepen om geoogst te worden. Dat doe ik dus met plezier. Daar serveer ik allemaal andere lekkere dingen bij dus neem zeker voldoende potjes mee!

Opgelet ook. De afhaal start donderdag uitzonderlijk iets later dan jullie gewend zijn, nl om 16u15. 

Donderdag Groentedag * 13 september

  • broccolisoep met bonenkruid | 6€ per liter
  • geroosterde wortelen en bietjes met citroen-honingdressing, geserveerd met ovenpatatjes met rozemarijn, huisgemaakte notenburger, frisse courgettesla met griekse yoghurt en munt | 11€ per persoon
  • chocoladebrownies met dadel | 2€ per stuk
  • huisgemaakte pickles boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr
  • luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (gedroogde veenbessen, rozijnen, dadels, geroosterde kokosschilfers, pure chocolade, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ per 250gr glutenvrije granola

(Allergenen hoofdgerecht: noten, sesam, ei, lactose. Allergenen brownies: ei, lactose, gluten. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u15 en 19u. Breng voldoende potjes mee (voor het hoofdgerecht is dat een ovenschaal voor wortelen, bietjes & patatjes, potje voor notenburger en eentje voor courgettesla).

Tot donderdag!

Comment