Herfstgroenten lenen zich heel goed om op te smukken met geroosterde noten en pitten. Dat ga ik dus deze week doen met het eenpansgerecht. Maar ook in het dessert kruipen er noten. En je kan net als elke week mijn huisgemaakte notenburgers bestellen. In het normaal formaat. Al maak ik ze in mijn cateringopdrachten ook al wel eens in een klein formaat. Dat eet zo gezellig.

Donderdag Groentedag * 10 oktober

  • geroosterde courgettesoep | 7€ per liter

  • eenpansgerecht met quinoa, boerenkool, savooi, rapen, knolselder, courgette, geroosterde pitjes en noten, rozijnen en halloumi, geserveerd met spinaziepesto | 12€ per persoon

  • kardemompeertjes met amandelcrumble | 3.5€ per portie

  • verse notenburgers, gluten- en lactosevrij | 2.4€ per stuk

  • huisgemaakte pickles, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen eenpansgerecht: noten, selder, lactose. Allergenen dessert: noten, lactose, gluten. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten, aardnoten. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen gele courgettechutney: mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee.

Graag tot dan.

Comment