Zullen we een taartje delen donderdag? 1 stuk, 2 vorkskes. Hmm, misschien toch nog een 2e stuk, met diezelfde 2 vorkskes. Zo gaat dat soms. Als t gezellig is, smaakt taart nog beter.

Verder nog een knaller van een hoofdgerecht voor ik er even tussenuit knijp. Van 19 februari tot 10 maart gaat mijn mailbox immers in vakantiemodus. En ikzelf ook. Tijd om leuke dingen te doen met vrienden en familie, gewoon ongegeneerd lui te zijn, te dansen, nog eens echt weekend te hebben, 3 keer per dag zittend te eten (een onderschatte luxe!), boeken te lezen, die laatste 50 stukses van mijn puzzel dan toch eens echt te leggen en te (her)ontdekken.

Vergeet dus niet om je granolavoorraden aan te leggen en/of notenburgers in te vriezen (als je ze niet meteen opeet).

Verder ook nog een belangrijke dienstmededeling: er zijn nieuwe data gepland voor de kookworkshops met lentegroenten en zomergroenten. Je vindt alle info op de website. De inschrijvingen lopen binnen. Twijfel dus niet te lang om je plaatsje te reserveren.

Tot donderdag!

Donderdag Groentedag * 14 februari

  • preisoep met rozemarijn | 6€ per liter

  • lasagne met spinazie, champignons, prei, knolselder, tijm, pecorino en ricotta | 11€ per stuk

  • appel-kokosgebak | 3€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geroosterde kokosschilfers, walnoten, pecannoten, cashewnoten, hazelnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

(Allergenen soep: mosterd. Allergenen lasagne: gluten, ei, lactose, selder, mosterd. Allergenen gebak: ei, gluten, lactose. Allergenen granola: noten, sesam, gluten. Allergenen notenburgers: sesam, noten, ei)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee.

Comment