Afgelopen weekend ging ik op cursus “wilde kruiden plukken” in het schone Orval. Heel interessant! En dus kriebelt het geweldig om onder andere brandnetels te plukken en klaar te maken. Als ik er al genoeg bijeen kan verzamelen aan de rand van het bos bij mijn ouders gaan ze deze week mee in de lasagne. Indien niet verzin ik binnenkort zeker een ander receptje met brandnetel! En doen we het deze week met andere groene kruiden.

Verder op het menu ook citroen-polentataart. Lekker en glutenvrij voor de liefhebbers daarvan. Ik maak nog eens erwten-muntsoep want dat is weeral zo lang geleden. En er zijn ook pickles, notenburgers en granola.

Oh ja, ik geef ook al mee dat je op Pasen bij mij terecht kan voor lekkere salades. Nodig dus gerust vrienden en familie, paashaas en klokken uit, ik zorg met plezier voor jullie eten!

Donderdag Groentedag * 28 maart

  • erwtensoep met munt | 6€ per liter

  • lasagne met prei, spinazie, venkel, koolrabi, groene kruiden, pecorino en ricotta | 11€ per persoon

  • citroen-polentataart (glutenvrij) | 3.5€ per stuk

  • pickles | 8€ voor een potje van 360gr

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola boordevol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (dadels, veenbessen, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten, walnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen lasagne: gluten, lactose, ei, mosterd. Allergenen taart: ei, noten, lactose. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen notenburgers: noten, ei, sesam. Allergenen granola: sesam, noten, gluten.)

Bestellen kan als vanouds tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 15u30 en 19u. Breng potjes mee!

Comment