Een nieuw seizoen brengt wat nieuwe aankondigingen met zich mee. Hier gaan we!

PAASLUNCH

Wat denk je ervan om met Pasen de totale chocolade-overrompeling wat te temperen met een heerlijk kleurrijke lunch onder familie en vrienden? Terwijl de paashaas en klokken hun werk doen bij jouw thuis kan je met schalen en potjes langskomen om een kleurrijke paaslunch af te halen.

Denk aan lenterolletjes, prei-koolrabisoep, 4 feestelijke groentegerechten en verse rijstpap met kriekskes. Nodig die gasten maar uit, het eten staat voor jullie klaar!

KOOKWORKSHOPS

De inschrijvingen voor de kookworkshops “creatief met groenten” lopen binnen. De sessies op vrijdag zijn bijna volzet, op zaterdag zijn er nog plaatsen. Schrijf je snel in als je aan de slag wilt met lentegroenten of nieuwe inspiratie zoekt voor salades voor bij de BBQ of picknick.

Heb je een groepje van 8 dan kan je ook een privéworkshop boeken!

LENTEFEESTEN

Heb je binnenkort een lentefeest en nog geen plan voor het eten? Aarzel niet te lang meer om een voorstel te laten uitwerken. Sommige weekends zitten immers al helemaal vol.

Ben je uitgenodigd op een feest en wil je graag een lekkere attentie meenemen? Er staan hier heerlijke pickles of versgeroosterde granola voor je klaar!

JUNI IS SALADEMAAND OP HET WERK

Werk jij ook op een bedrijf waar er wekelijks vers fruit wordt geleverd en je ‘s middags verse soep kan eten, maar een zomers alternatief nog ontbreekt? Wil jij samen met jouw collega’s fris en energiek de middag in? Of vinden jullie het gewoon heel gezellig om allemaal samen te lunchen? Wel, in juni maak ik wekelijks een creatief buffet van 4 verse seizoenssalades om te delen tijdens de lunchpauze. Vanaf 10 personen.

Interesse? Laat me weten wie ik hiervoor kan aanspreken binnen jouw bedrijf of organisatie en ik zorg voor een offerte op maat! En jij? Jij schuift in juni gewoon aan aan het buffet!

DONDERDAG GROENTEDAG

Ontvang je sinds een tijdje de wekelijkse nieuwsbrief met het Donderdag Groentedagmenu niet meer? Daar zit de Europese regelgeving (GDPR) voor iets tussen want sinds eind mei 2018 krijgen enkel mensen die zich inschrijven via de website nog de wekelijkse mailings. Geef je email in op de op het menu pagina en je staat voortaan terug op de wekelijkse mailinglijst.

Seizoensnieuws zoals deze nieuwsbrief is er 4 keer per jaar en stuur ik naar klanten.

Voila, tot zover de lentenieuwtjes. We komen elkaar hopelijk gauw tegen. Maak er in tussentijd een heerlijke lente van!

Comment